FTC: svéd ellenfél

Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A Ferencváros ellenfele a svéd bajnok Djurgarden lesz A továbbjutás egy meccsen dől el, amelyet zárt kapulk mögött rendezik a Groupama Arénában Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Elkészültek a sorsolások
2020-07-29 15:47:34
A Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatósága elkészítette a 2020/2021-es idény sorsolásait. A beérkezett módosítási kérelmek feldolgozásra, rögzítésre kerültek. Voltak olyan kérelmek, melyek egyoldalúan nem voltak változtathatóak, ezekről értesítette az érintett sportszervezeteket a versenybizottság. A sorsolások szerdától már láthatóak az MLSZ adatbankjában is. A megyei I. osztály küzdelemsorozata augusztus 22-én startol tizennégy csapat részvétele mellett. Egy szinttel lejjebb tizenhat gárda alkotja a mezőnyt, így a megyei bajnokságok közül elsőként a II. osztály indul, augusztus 15-én. A Heréd LC II.-Detk csapata visszalépett a megyei III. osztályú bajnokságtól, ezért a Bodon Péter FC csapata áthelyezésre került a keleti csoportból a nyugatiba. Mindkét megyei III-as csoportban így 12-12 csapat kezdi a pontvadászatot az augusztus 29-30-ra eső hétvégén.

A keleti csoportban új sorsolás készült, ezért ezen sportszervezeteknek további lehetőséget ad az Igazgatóság kizárólag a hazai mérkőzések napjait, időpontját érintő változtatásokra. Ezeknek végső határideje július 30., déli 12 óra.
További változás az eredeti tervekhez képest, hogy a Tarnamente SSZE-Tenk csapata visszalépett a Heves Megyei U15 bajnokság nyugati csoportjából, ezért a kisorsolt ellenfelei szabadnaposak lesznek az aktuális hétvégén.

A felnőtt bajnokságok első fordulóinak párosításai:

Megyei I. osztály
Bajnokság kezdete: augusztus 22

Felsőtárkány – Marshall-ASE
Besenyőtelek - Energia SC Gyöngyös
Pétervására - Bélkő SE-Bélapát
Heréd - Lőrinci
Gyöngyöshalász - Heves
Eger SE II. - Füzesabony
Egerszalók – Maklár

Megyei II. osztály
Bajnokság kezdete: augusztus 15

Bélkő SE-Balaton – Mátraderecske
Egerszólát – Zagyvaszántó
Vámosgyörk – Visonta
Tarnaméra – Nagyréde
Domoszló – H. Lokomotív
Poroszló – Markaz
Atkár – Mátraballa
Istenmezeje – Abasár

Megyei III. keleti-csoport
A bajnokság kezdete: augusztus 29

Vécs – Demjén
Novaj – Kömlő
Hevesvezekény – Tiszanána
Eri Sportcentrum – Bélkő SE-Mikófalva
Mezőtárkány – Tarnamente SSZE
Egercsehi – Szihalom

Megyei III. osztály, nyugati-csoport
A bajnokság kezdete: augusztus 29

Gyöngyössolymos – Gyöngyöspata
Boldog – Petőfibánya
Váraszó – Hort
Tarnaörs – Tenk
Visonta II-Halmajugra – Ecséd
Bodon Péter FC – Apci TERG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel