Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Képernyőn az egriek tatabányai kupamérkőzése
2020-07-15 14:10:02
Az M4 Sport jóvoltából a nagyközönség előtt zajlik a BENU Magyar Kupa küzdelmei. A férfi vízilabdázók sorozata július 25-én startol. A koronavírus-járvány okozta ínséges időszakot követően szükség van a sportág népszerűsítésére. A nyitott medencékben történő nyári lebonyolítás egyértelműen ezt a célt szolgálja. A kezdeményezés mellé állt az M4 Sport is, amely várhatóan húsz találkozó élő közvetítését tervezi. Az első fordulóból négy összecsapást tűz műsorára a csatorna. Július 25-én, szombaton Tatabányáról adnak két meccset. 14 óra 45 perctől a ZF-Eger – Tatabánya mérkőzés nyitja a sort, rögtön utána 16.15-től a Vasas – Honvéd rangadót láthatja a nagyközönség. Másnap a Margitszigeti Hajós Uszodából láthatják a vízilabda barátok a Pécs - KSI (14.45) és az FTC - Miskolc (16.15) mérkőzéseket.

A BENU Magyar Kupában a tizenhat első osztályú csapat négy helyszínen játszik körmérkőzéses minitornát. A ZF-Eger csapata első kalaposként a Ferencváros, az OSC és a Szolnok társaságában kiemelt volt a sorsolás elkészítésekor, így az említett három együttessel nem kerülhetett össze a nyitó körben. Ezzel együtt sem fogta a Fortuna a mieink kezét, hiszen az első fordulónak otthont adó Tatabánya mellett a jelentősen megerősödött Honvéddal és a Vasassal kerültünk azonos ágra. A csoportokból senki nem esik ki, az elért eredményeiket viszont magukkal viszik a csapatok a torna második körébe, éppen ezért sem mellékes az, hogy miképp végzünk a tatabányai viadalon. A végleges program idő közben elkészült. Szombaton két mérkőzést rendeznek a csoportban, majd vasárnap négy párharcot bonyolítanak le.

BENU Magyar Kupa férfiak

A D-csoport (Tatabánya) végleges programja:

Július 25., szombat
14.45: ZF-Eger - Tatabánya - M4 Sport

16.15: Vasas - Honvéd - M4 Sport

Július 26., vasárnap
10.30: Honvéd – ZF-Eger
12.00: Tatabánya - Vasas
16.00: Vasas – ZF-Eger
17.30: Honvéd – Tatabánya

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel