Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Sorsoltak, kezdés július 25-én
2020-07-14 17:10:49
Az MLSZ Heves Megyei Igazgatóságán kisorsolták a Magyar Kupa regionális selejtező, első fordulójának párosításait. A megyei I. osztályban szereplő csapatok számára kötelező volt a nevezés és az indulás, de három alacsonyabb szinten jegyzett együttes döntött úgy, hogy megméreti magát a sorozatban. Régiónk NB-s csapatai (Eger SE, GYAK, Hatvan) a megyei selejtezőt kihagyva csak az országos táblán csatlakoznak be a küzdelmekbe. Július 25-én, szombaton nyolc mérkőzéssel startol a Magyar Kupa térségünkben. A "kicsik" közül a Poroszló a Hevest látja vendégül, a Mezőtárkány az Energia SC Gyöngyöst fogadja, míg a Bodon Péter FC ellenfele a Gyöngyöshalász lesz. A versenybizottság a második kör párosításait is elkészítette, így adott, hogy az első fordulóból továbbjutó csapatok augusztus első napján melyik ellenfelükkel kerülnek szembe a négy közé jutásért.


Magyar Kupa, Heves megyei selejtező, 1. forduló

Játéknap: 2020. július 25. (szombat) 18 óra

Párosítások:

Füzesabony - Pétervására
Poroszló - Heves
Mezőtárkány - Energia SC Gyöngyös
Bodon Péter FC - Gyöngyöshalász
Bélkő SE - Heréd
Maklár - Besenyőtelek-Erőss út
Egerszalók - Andornaktálya
Lőrinci – Felsőtárkány

A második forduló (augusztus 1., szombat) programja:
A Bodon Péter FC-Gyöngyöshalász mérkőzés győztese - a Bélkő SE–Heréd mérkőzés győztese
Egerszalók/Andornaktálya – Füzesabony/Pétervására
Poroszló/Heves – Maklár/Besenyőtelek-Erőss út
Mezőtárkány/Energia SC Gyöngyös – Lőrinci/Felsőtárkány

A továbbjutásról minden esetben egy mérkőzés hivatott dönteni. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény - függetlenül a csapatok osztályba sorolásától - hosszabbítás nincs, a továbbjutás a büntetőpontról végzett rúgásokkal dől el.


RG
Fotó: illusztrációKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel