Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Menetrend már van, időpontok még egyeztetés alatt
2020-07-14 12:05:17
Július utolsó hétvégéjén rendezik a BENU Magyar Kupa első fordulóját. A tizennégy első osztályú csapat négy helyszínen játszik körmérkőzéses minitornát. A ZF-Eger csapata első kalaposként a Ferencváros, az OSC és a Szolnok társaságában kiemelt volt a sorsolás elkészítésekor, így az említett három együttessel nem kerülhetett össze a nyitó körben. Ezzel együtt sem fogta a Fortuna a mieink kezét, hiszen az első fordulónak otthont adó Tatabánya mellett a jelentősen megerősödött Honvéddal és a Vasassal kerültünk azonos ágra. Az Eger játékerejéről még nem tudni semmit, hiszen a jóval korábbra beharangozott csapathirdetés várat magára. A csoportokból senki nem esik ki, az elért eredményeiket viszont magukkal viszik a csapatok a torna második körébe, éppen ezért sem mellékes az, hogy miképp végzünk a tatabányai viadalon. A következő napokban minden rendező csapat egyeztet a csoport résztvevőivel és persze saját létesítményével, hogy az adott torna hat meccsét milyen megoszlásban osztja el két napra. A sorsolás szerint az Eger először a Vasassal, majd a Tatabányával meccsel, utolsóként pedig a - Hosnyánszky Norbertet és Decker Ádámot is a soraiban tudó – Honvéddal csap össze. A versenyszabályzat szerint egy versenynapon két meccsnél többet senki sem játszhat. A menetrend legvalószínűbb forgatókönyve, hogy szombaton lesz négy meccs, vasárnapra pedig marad kettő.


A Benu Magyar Kupa első fordulójának csoportbeosztása (zárójelben az adott torna helyszíne):
A-csoport (Szeged): OSC, Debrecen, Szentes, Szeged
B-csoport (Kaposvár): Szolnok, BVSC, UVSE, Kaposvár
C-csoport (Margitsziget): FTC, Miskolc, Pécs, KSI
D-csoport (Tatabánya): Eger, Honvéd, Tatabánya, Vasas

A D-csoport mérkőzéseinek sorrendje:
Honvéd - Tatabánya
Vasas - Eger
Vasas - Honvéd
Eger - Tatabánya
Honvéd - Eger
Tatabánya – VasasRGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel