Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Heves megyei rangadó nőknél a Magyar Kupa-nyitányon
2020-07-13 18:53:15
Heves megyei rangadót rendeznek a női kézilabda Magyar Kupában. A területi elvet figyelembe vették a párosítás elkészítésekor, így nem számít meglepetésnek, hogy az NB I/B-s Eszterházy SC az NB II-ben érdekelt Füzesabony vendégeként lép pályára. A találkozóra – a tervek szerint – szeptember 23-án kerül sor. A versenykiírás értelmében a harmadik fordulóban kapcsolódik be az NB I-es mezőny jelentős része, egy körrel később pedig már a nemzetközi kupában érdekelt együttesek is képviseltetik magukat. Utolsóként a 2018/2019. évi NB I-es felnőtt bajnokság első két helyén végzett csapatok csatlakoznak. Férfiaknál is hasonló a versenykiírás, így az első két kör az SBS-Eger nélkül zajlik majd. Az előselejtezőben a Füzesabony a Mezőkövesdet fogadja. A párharc győztese az Ózdi KC-val találkozik az első fordulóban.


Női Magyar Kupa, 1. forduló
Párosítások:
Füzesabonyi SC - Eszterházy SC

VS Dunakeszi - Pénzügyőr SE
DKA Dunakanyar - Kispest NKK
Szentendrei NKE - Tempo KSE
Szigetszentmiklósi NKS - Vasas SC
Miklós KC - Solymár SC
Euronovex USE - Gödi SE
Hajdúböszörményi TE - Hajdúnánás SK
Orosházi NKC - Szegedi NKE
Szekszárdi FGKC - Pázmánd NK KFT.
Mohácsi TE - Rinyamenti KC
NEKA - Kozármisleny SE
Csurgói NKC - Budaörs KSN


RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel