Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Pályázat - Hiszek Benned Sport az utánpótlás bázisokértásáért
2020-07-12 21:41:09
A Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) rendkívüli, tisztújító közgyúlésén a négy évre újjáválasztott Deutsch Tamás elnök vezetésével megtartotta első elnökségi ülését, ahol Czerpán István alelnöki feladatokra, Virág Lajos az ügyvezető igazgatói feladatokra kapott megbízást. A sportegyesületek számára fontos információ, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága elismerte a SOSZ munkáját és kiemelt együttműködő partnereként az idei évben meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütemét. A Programon keresztül az Államtitkárság az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével. Az alprogram 250 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A Program támogatási időszaka: 2020. január 1. – 2020. december 31.

A Programra jelentkezés határideje:
2020. augusztus 15. éjfél

A részletes programkiírás a jelentkezési adatlappal a http://sosz.hu/hiszek-benned/ weboldalon is letölthető!

Ha bármilyen kérdése lenne a programjelentkezéssel kapcsolatban hívja a SOSZ vonalat a +36 1 460 6810-es telefonszámon vagy írjon email-t a sosziroda@sosz.hu email címre.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel