Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Négy egri gól az NB III-as újoncnak
2020-07-09 09:54:07
Lejátszotta második felkészülési mérkőzését az Eger SE labdarúgó csapata. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a Tiszafüred ellen 4-0-ra diadalmaskodott Sütő Szilárd legénysége. A fürediekkel minden bizonnyal találkozni fognak a piros-kékek a 2020/2021-es idényben. A legutóbbi csonka szezonban vezették a Szolnok megyei bajnokságot, így szereztek jogot az NB III-as indulásra. A honi harmadosztály csoportjainak összetétele és résztvevő csapatainak száma még nagyon képlékeny, így nem lehet semmit biztosra venni. Mindentől eltekintve rendkívül hasznos volt a csütörtöki gyakorló találkozó, amelynek nagy részét uralta az ESE. A Tiszafürednek is voltak lehetőségei a gólszerzésre, de akár egy még nagyobb arányú hazai siker is benne volt a pakliban. Komplettebbnek tűnt az Eger, amelynek színeiben még nem lépett pályára Hegedűs Dávid. Ott volt ugyanakkor a nyáron érkező Katona Attila, Pál Szabolcs és Boros Gábor. Utóbbi játékos két góllal igazolta, hogy erőssége lehet csapatunknak. Rajta kívül Vajda szerzett egy szép találatot, a végeredményt pedig Pataki Viktor állította be. A tervek szerint legközelebb szombaton az NB II-es Budaörssel játszik felkészülési meccset az ESE. A Szentmarjay Stadionban esedékes összecsapás kezdésének időpontja 11 óra lesz.


Felkészülési mérkőzés
Szentmarjay Tibor Városi Stadion

Eger SE – Tiszafüredi VSE 4-0 (2-0)

Játékvezető: Szigetvári Márk
Eger SE: Varga H. – Kis G., Valkay, Vaskó, Nemes – Révész, Antal Zs. – Pál Sz., Gresó, Deli – Boros G. Cserék: Nacsa – Debreczeni D., Katona A., Kovács D., Farkas K., Vajda, Olasz D., Csifó, Pataki V. Edző: Sütő Szilárd.
Tiszafüred: Ladányi – Háda, Csiki N., Kalóz, Szövetes – Vincze P., Szabó II. T., Barzsó – Szarka, Szabó I. T., Csikós. Cserék: Ábel, Sándor B., Barna V., Varga B., Sipos M., Debreczeni M., Lakatos K., Dáné. Edző: Dorcsák Zoltán.
Gólszerzők: Boros G. 2, Vajda, Pataki V.

Következő felkészülési mérkőzés:
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2020-07-11 (szombat) 11 óra
Eger SE – Budaörs
RG
Fotó: Huszár Márk (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel