Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Tizenkilenc éves szélső az Eger hatodik nyári igazolása
2020-07-02 16:12:23
Új játékos érkezését jelentette be az Eszterházy SC női kézilabda csapata. Solt Anna az NB I/B-ben érdekelt együttes hatodik nyári szerzeménye. Létszámgondok nem várhatók az új idényben sem, hiszen az érkezők oldalán kettővel több játékos található, mint a távozók között. A tizenkilenc éves szélső a Ferencváros utánpótlásából csatlakozik az egri egyetemistákhoz. Először kerül távol otthonától, eddig a fővároshoz kötötte a tanulás és a sport. Legnagyobb eredménye az FTC második számú együttesével megszerzett NB II-es bajnoki cím. A legutóbbi "csonka" idényben rendszeresen helyet követelt magának a zöld-fehéreknél az NB I/B keleti-csoportjában, a bajnokság felfüggesztésének időpontjában az ötödik helyen állt csapatával. A kézilabda mellett a továbbtanulás gondolata, ami fontos volt számomra, ezen kívül szerettem volna új közegbe kerülni, kipróbálni magam, hogy milyen elszakadni az eddigi életemtől – nyilatkozta Solt Anna az egri klub hivatalos honlapjának, az eszterhazysc.hu-nak.

Korábban már hírt adtunk Bató Lili, Szecsődi Laura, Gindeli Panna, Vajk Eszter és Jurmann Gréta szerződtetéséről, ugyanakkor távozott az együttestől Iván Emese, Pados Mónika, Petrovics Gerda és a fentebb említett Győrffy Alexandra. A búcsúzó játékosok közül Iván és Győrffy az NB I-ben folytatja pályafutását. A szakmai stábban is voltak változások. Elsőként Debre Viktor vezetőedző távozására derült fény, a szakvezető a közeljövőben a Dunaszerdahely együttesét irányítja majd. Debre Viktor pótlását Szegedről oldotta meg az egyetemi csapat Zsadányi Sándor személyében. A harmadik változás hatott talán a legnagyobb meglepetés erejével. Tíz esztendő után búcsúzott a csapattól Rutka Péter. A korábbi csapatvezető, majd másodedző az MTK-nál lesz Golovin Vlagyimir segítője.
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel