Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Kuttor: kétmilliós büntetés
2020-06-29 21:37:38
Kétmillió forintos pénzbírság megfizetésére kötelezte az MLSZ Kuttor Attilát, a Mezőkövesd vezetőedzőjét, aki az M4 Sportnak adott nyilatkozatában „kétségbe vonta a versenysemlegesség elvének érvényesülését”. A Mezőkövesd edzője a Debrecentől elszenvedett 1–0-s vereség után adott nyilatkozatával sértette meg az MLSZ-t. MLSZ fegyelmi eljárást indított Kuttor ellen, és hétfőn meghozta döntését, amely kétmillió forintos pénzbírság. Az MLSZ indoklása szerint a szakember a nyilatkozatával „kétségbe vonta a versenysemlegesség elvének érvényesülését”, illetve a mondandója „alkalmas arra, hogy az MLSZ működésével szembeni bizalmat megingassa”. „A FEB döntése meghozatalánál figyelembe vette, hogy a sportszakember a fegyelmi vétséget nagy nyilvánosság előtt követte el, illetve azt is, hogy a Fegyelmi Bizottság egy hasonló fegyelmi vétségért nemrégiben is felelősségre vonta” – tette hozzá az MLSZ.

A fegyelmi határozatban szerepelt az MLSZ hivatalának kiegészítése is: „Véleményt alkotni, kritikát megfogalmazni természetesen minden sportszakembernek lehetősége van, ugyanakkor szándékos és összehangolt beavatkozásról, csalásról nyilatkozni a legsúlyosabb sportszerűtlenségek egyike, amely a bajnokságban részt vevő többi csapatot is sérti, és a világ bármely országában eljárást, súlyos büntetést von maga után.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel