Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Csütörtökön játssza első edzőmeccsét az Eger SE
2020-06-29 15:58:24
Javában gyűjti az erőt az Eger SE labdarúgó csapata a 2020/2021-es szezonra. Sütő Szilárd együttese számára eleinte heti három foglalkozás van a programban, a Szentmarjay Tibor Városi Stadion kiváló állapotban lévő gyepszőnyegén. A felkészülés monotonitását edzőmeccs töri meg csütörtökön. A piros-kék focisták leendő NB III-as csoportellenfelükkel, egyben megyei riválisukkal a Gyöngyösi AK-val csapnak össze. A tervek szerint július 8-án a Tiszafüred lesz a következő edzőpartner, 11-én az FC Dabas, míg 25-én a III. Kerületi TVE tesz látogatást a hevesi megyeszékhelyen. A program természetesen még változhat. Ami az ESE játékoskeretét illeti: hivatalos érkezőről még nem számolt be a klubvezetés. Találgatások persze vannak, a jól értesültek szerint Hegedűs Dávid Kaposvárról készül haza, valamint Katona Attila is visszatérhet egykori sikerei helyszínére. A távozókkal kapcsolatosan lényegesen komplettebb a kép. Vitelki Balázs és Lőrincz Patrik már búcsút intett a hevesi megyeszékhelynek. Rövidesen felgyorsulhatnak az események, mi pedig igyekszünk mindenről beszámolni.


Felkészülési mérkőzés
Gyöngyös, 2020-07-02 (csütörtök) 18 óra
Gyöngyösi AK – Eger SE

További tervezett felkészülési mérkőzések:

Július 8. (szerda): Eger SE - Tiszafüredi VSE
Július 11. (szombat): Eger SE - FC Dabas
Július 25. (szombat): Eger SE - III. ker. TVE

RG
Fotó: egerse.comKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel