Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Elmarad a női Final Four - visszaadják a jegyek árát
2020-06-27 12:38:32
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) törölte a női Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírásának döntő hétvégéjét, amelyre 2020. szeptember 3. és 6. között került volna sor Budapesten – adta hírül az mksz.hu. A döntéssel – melyet az EHF végrehajtó bizottsága videokonferencián hagyott jóvá pénteken – együtt értelemszerűen az egymérkőzéses negyeddöntőket is törölte az EHF. -Továbbra is bizonytalan a helyzet egész Európában, elgondolkodtunk a kérdésen, hogy milyen következményekkel járna egy nézők jelenlétében megrendezett esemény - nyilatkozta Michael Wiederer az európai szövetség elnöke. A final fourra megvásárolt jegyek árát a szervezők teljes egészében visszatérítik a vásárlóknak.


„Nem tudunk mit tenni, mint alkalmazkodunk a kialakult helyzethez, és elfogadjuk az EHF döntését, még akkor is, ha folyamatosan arra készültünk és azért dolgoztunk, hogy szeptemberben, vagy esetleg később meg tudjuk rendezni a BL-végjátékot – emelte ki Horváth Gabriella, az MKSZ főtitkára. – Csalódottak vagyunk, és nagyon sajnáljuk, hogy le kell mondanunk az eseményről, amely a Győri Audi ETO, a magyar szurkolók és a magyar kézilabda számára is hagyományosan az év egyik csúcseseménye. Idén nem kerülhet rá sor, ami mindannyiunk számára fájdalmas, nehéz megbékélni a helyzettel.”

A döntés semmiféle kihatással nincs a Bajnokok Ligája 2020–2021-es kiírására, amelynek első fordulóját 2020. szeptember 12-13-án rendezik.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel