Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Amerikai futball - Heroes: két hazai meccs, majd 2 idegenbeli fellépés
2020-06-27 12:19:59
Kezd visszatérni minden a régi kerékvágásba, és újra éledezik a magyar amerikai futball Magyarországon. Már azt is lehet látni, hogy több egyesület is elkezdte az edzéseket, de a Magyar Amerikai Futball Szövetség (MAFSZ) már közleményben is javasolta a tréningek elindítását. Már a lehetséges bajnoki rajt dátumát is meghatározta a MAFSZ, amelyet az augusztus 20-i hosszú hétvégére tervezi az elnökség. Így egy megrövidített őszi idényre lehet számítani. A magyar amerikaifutball-liga első osztályának (HFL) küzdelmeit 2020-ban nem rendezik meg, mivel a koronavírus-járvány miatt az élvonalbeli csapatok visszaléptek. A divízió I-et és a divízió II-t megrendezik. A divízió I-ben 8 csapat, a divízió II-ben 11 gárda nevezett. Mindkét bajnokságban négy mérkőzést játszanak a résztvevők az alapszakaszban, ezt követi a rájátszás – azaz az elődöntők, majd a finálé. Az Eger Heroes a dívizió II-ben játszik és a sorsolás szerint az első két meccsen hazai pályán, majd a következő 2 meccsen idegenben lép pályára.

A pontos versenynaptár és meccsidőpontok még nincsenek meg. Az biztos. hogy a Hősök az első meccsen a Diósd Saints ellen mérkőznek, majd a Budapest Wolveriners érkezik a Felsővárosi sporttelepre. A folytatásban Miskolcon (Szirmabesnyőn) és Jászberényben lehet kiharcolni a rájárszásba jutást.

A csoportbeosztások:
DIVÍZIÓ I
KELETI CSOPORT

Budapest Cowbells
DEAC Gladiators
Miskolc Steelers
Nyíregyháza Tigers

NYUGATI CSOPORT
Budapest Wolves
DAK Acél Gorillaz
Győr Sharks
NBA Crushers

Divizió II.

Eger Heroes
Budapest Eagles
Diósd Saints
Jászberény Wolverines
CFS Guardians
Miskolc-Szrmabbenyő Renegades
NBA Crushiers II.
Pécs Legioners
Rebels Oldboys
Tatabánya Mustangs
VSD Rangers

Az alapszakasz négy mérkőzését követően elődöntők és döntő következik. Az Eger Herpes csapatával kapcsolatos infó, hogy Mirkóczki Ádám Eger polgármestere határozatban további 1 millió forintos támogatást adott az egyesületnek, így 2020-ban összesen másfél millió forintból gazdálkodhat a klub.

Az Eger Heroes mérkőzései

Eger Heroes - Diósd Saints
Eger Heroes - Budapest Eagles
Miskolc Renegades -. Eger Heroes
Jászeberény Wolverines - Eger - HeroesKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel