Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Újabb változás a szakmai stábban
2020-06-19 18:20:35
Újabb változás történt az Eszterházy SC női kézilabda csapatának szakmai stábjában. Elsőként Debre Viktor vezetőedző távozására derült fény, a szakvezető a közeljövőben a Dunaszerdahely együttesét irányítja majd. Debre Viktor pótlását Szegedről oldotta meg az egyetemi csapat Zsadányi Sándor személyében. A harmadik változás hatott talán a legnagyobb meglepetés erejével. Tíz esztendő után búcsúzik az Eszterházy Károly Egyetemtől Rutka Péter. A korábbi kapus előbb csapatvezetőként, majd másodedzőként szolgálta az egri női kézilabda együttest. Rutka mondhatni felfelé lépett, hiszen nyártól az NB I-ben érdekelt MTK Budapestnél tevékenykedik. Feladata hasonló lesz, mint Egerben volt, Golovin Vladimir vezetőedző munkáját fogja segíteni.

A legnépszerűbb közösségi portálon a következőképpen kommentálta a váltást Rutka Péter:
- Eljött a pillanat, amire igazából sosem gondoltam, hogy el fog jönni. Egy korszak lezárul, és remélem egy új kezdődik el hasonló sikerekben és boldogságban. Rengeteg barátot szereztem és itt lett belőlem az, aki vagyok. Nagyszerű emberekkel dolgozhattam együtt, akiket örökké szeretni és tisztelni fogok. Rengeteg embert kellene megemlítenem, akinek hálás vagyok, de biztosan kimaradna valaki, így nem sorolnék neveket.

Portálunk olvasói nevében is sok sikert kívánunk "Rudinak" új állomáshelyén.
RG
Fotó: Kakuk Dániel (eszterhazysc.hu)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel