Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Úszás – Miniszteri kitüntetés Sós Borbálának
2020-06-12 15:43:56
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma rendszeresen "Magyarország jó tanulója, jó sportolója" címmel azon tanulókat és hallgatókat tünteti ki, akik kimagasló tanulmányi- és sportteljesítményt nyújtottak az adott tanévben. A 2019-es eredményei alapján Sós Borbála, a Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola diákja, egyben az Egri Úszó Klub versenyzője érdemelte ki a rangos elismerést. Prof. Dr. Kásler Miklós Miniszter tüntette ki az egri sportolót, akihez a koronavírus-járvány miatt postai úton érkezett meg az oklevél. A díjazott portálunk érdeklődésére elmondta: természetesen örült, amikor meghallotta, hogy megkapta a címet. Nagyon jó érzés ilyen elismerésben részesülni, hiszen itt nem csak a városról vagy megyéről van szó, hanem országos kitüntetésről – nyilatkozta boldogan a tehetséges úszó.

A IV. Cápa Úszó Országos Bajnokságon 100 méter mellen (1:20,52), és a 4x100 méter mix vegyesváltó tagjaként szereztem egyaránt bronzérmet. A Pro Agria Cikluszáró versenyen 100 méter mellúszásban sikerült az országos ranglista második helyére kerülnöm 1:19,10-es eredménnyel, valamint 200 mellen negyedik letten 2:51,80-as idővel úgy, hogy közel kilenc másodpercet javítottam. Szintén büszke vagyok a diákolimpiai 4x50-es gyorsváltó negyedik helyezésre, valamint az 50 mellen kiharcolt bronzra – tette hozzá Sós Borbála, aki szerint a fenti sporteredmények segítették leginkább a kitüntetéshez.

"Magyarország jó tanulója, jó sportolója" 2019: Sós Borbála Mária
Iskolája: Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola
Igazgató: Kékesi László
Osztályfőnök: Laczi Zsolt
Egyesülete: Egri Úszó Klub
Elnök/Vezetőedző: Kovács Ottó
Edzői: Török Zoltán, Szilágyi Nikolett
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel