Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Úszás – Miniszteri kitüntetés Sós Borbálának
2020-06-12 15:43:56
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma rendszeresen "Magyarország jó tanulója, jó sportolója" címmel azon tanulókat és hallgatókat tünteti ki, akik kimagasló tanulmányi- és sportteljesítményt nyújtottak az adott tanévben. A 2019-es eredményei alapján Sós Borbála, a Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola diákja, egyben az Egri Úszó Klub versenyzője érdemelte ki a rangos elismerést. Prof. Dr. Kásler Miklós Miniszter tüntette ki az egri sportolót, akihez a koronavírus-járvány miatt postai úton érkezett meg az oklevél. A díjazott portálunk érdeklődésére elmondta: természetesen örült, amikor meghallotta, hogy megkapta a címet. Nagyon jó érzés ilyen elismerésben részesülni, hiszen itt nem csak a városról vagy megyéről van szó, hanem országos kitüntetésről – nyilatkozta boldogan a tehetséges úszó.

A IV. Cápa Úszó Országos Bajnokságon 100 méter mellen (1:20,52), és a 4x100 méter mix vegyesváltó tagjaként szereztem egyaránt bronzérmet. A Pro Agria Cikluszáró versenyen 100 méter mellúszásban sikerült az országos ranglista második helyére kerülnöm 1:19,10-es eredménnyel, valamint 200 mellen negyedik letten 2:51,80-as idővel úgy, hogy közel kilenc másodpercet javítottam. Szintén büszke vagyok a diákolimpiai 4x50-es gyorsváltó negyedik helyezésre, valamint az 50 mellen kiharcolt bronzra – tette hozzá Sós Borbála, aki szerint a fenti sporteredmények segítették leginkább a kitüntetéshez.

"Magyarország jó tanulója, jó sportolója" 2019: Sós Borbála Mária
Iskolája: Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola
Igazgató: Kékesi László
Osztályfőnök: Laczi Zsolt
Egyesülete: Egri Úszó Klub
Elnök/Vezetőedző: Kovács Ottó
Edzői: Török Zoltán, Szilágyi Nikolett
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel