Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Edzegetnek, tervezgetnek, titkos látogató a tréningeken
2020-06-08 21:28:57
Az elmúlt héten elkezdte a felkészülést az Eger SE NB III-as labdarúgó csapata. A piros-kék játékosok Sütő Szilárd vezetőedző irányítása mellett a Szentmarjay Tibor Városi Stadion kifogástalan gyepszőnyegén koordinációs gyakorlatokat végeztek, valamint kétkapus játék volt a programban. A kényszerszünet utáni első tréning jó hangulatban telt. A hosszú kihagyás miatt az első pár hét rávezető jellegű lesz. A 2020/2021-es szezonnal kapcsolatosan nagy a bizonytalanság. A Magyar Labdarúgó Szövetség még nem döntött a harmadosztály létszámát illetően, de arra sem került pecsét, hogy megmarad-e a három csoport. Korábban szó volt arról, hogy négy régióban hatvannégyre duzzad az NB III-ban érdekelt sportszervezetek száma. Az Eger SE a képzeletbeli vonal felett helyezkedett el akkor, amikor a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánították a pontvadászatokat, ez pedig azt jelenti, hogy a városnak a közeljövőben is harmadosztályú csapata lesz.

A játékoskeret kialakítása is gyerekcipőben jár még. Két labdarúgó jelezte eddig, hogy pályafutásukat máshol szeretnék folytatni. Vitelki Balázs a Tiszaújváros szerelését próbálgatja, Lőrincz Patrikról pedig annyit tudni, hogy nem marad Egerben. Lehetnek további távozók is, de biztosan jönnek új futballisták. Nem szeretnénk elébe menni a dolgoknak, de szerelést húzott egykori sikerei helyszínén Katona Attila. A 39 éves labdarúgó jelentős élvonalbeli rutinra tett szert a Diósgyőr és a Debrecen színeiben. Az elmúlt négy esztendőt a Komárom VSE-nél töltötte, a legutóbbi kiírásban az NB III nyugati-csoport hatodik pozíciójában állt a felfüggesztés pillanatában. Hogy esetében csak szimpla edzéslátogatóról van szó, vagy lehetséges érkezőről, még nem tudni.
RG
Fotó: egerse.comKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel