Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Sporttámogatás - Kiemelt támogatás a focinak és a női kézilabdásoknak
2020-06-02 20:36:52
Eger városban döntés született a sporttámogatásokról. Mirkóczki Ádám polgármester vészhelyzetben hozott határozattal (99/2020.05.27.) a sportszervezetek 2020-as támogatási összegét határozta meg. Összesen 338 milliós pályázati igény érkezett. A támogatási összeg 190 millió forint. A 42 pályázóból 41 szervezet részesült városi támogatásban. A listát böngészve megállapítható, hogy az egri labdarúgás és a női kézilabda csapat nagyságrendileg többet kapott a korábbi évekhez képest. Az Eger Labdarúgó Sport Kft. 69 millió forinttal számolhat. A vízlabdások (Egri Vízilabda Kft) ezek szerint orvosolták az ismert elszámolási problémákat, így 60 miliós összeget (2019-ben 68 millió volt) kaptak. Az úszók 15 millió forintja segíthet a pénzügyi gondok megoldásában. Az NB I-es férfi kézisek 13, az NB I/B-s női kézisek 8 milliós összegre számíthatnak. Az egyetemi klubok többi szakosztálya is milliós összeggel gazdálkodhat. A vízilabdások 2, a kosarasok 1,5 milliót kaptak. Az Egri Vasas birkózói 3.1 millióval szerepelnek a városházi határozatban.

A támogatási lista a következő:

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel