Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Akár tízezren is szurkolhatnak a helyszínen az MK-döntőn
2020-06-02 15:49:39
Elkezdődött a jegyértékesítés a Puskás Arénában szerdán 20 órakor kezdődő Budapest Honvéd – Mezőkövesd Magyar Kupa-döntőre. A jegyek jól fogynak, így az aréna középső karéját is megnyitják. A Budapest Honvéd története során nyolcadszor, a Mezőkövesd először hódíthatja el a trófeát. „A nagy érdeklődésre való tekintettel, az előzetes terveknek megfelelően, a második karéj szektoraiba is elindult az online jegyértékesítés – adta hírül a Magyar Labdarúgó Szövetség a Twitter-csatornáján. Az nso kérdésére Sipos Jenő, a szövetség szóvivője azt is elmondta, hogy a 65 év feletti szurkolók saját felelősségre vásárolhatnak belépőjegyet. Ez azért fontos információ, mert például a Ferencváros hétfőn azt közölte, hogy a rendkívüli veszélyhelyzet visszavonásáig a járványhelyzetben kiemelten veszélyeztetettnek számító 65 év felettiek nem látogathatják a futballcsapat meccseit. A portál megtudta: minden klub a saját hatáskörében dönthet arról, hogy korlátozza-e a 65 év felettiek belépését.

Mint ismert, a hatályban lévő jogszabályok szerint legalább 1.5 méteres távolságot kell biztosítani a nézők között. A nézők csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el, vagyis három széket üresen kell hagyni két ember között, illetve a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem lehet használni – ez a kupadöntőre is érvényes. Azt egyelőre nem tudni, pontosan hány jegyet értékesít a fináléra a szövetség, de Tóth László, a Mezőkövesd szakmai igazgatója szerint akár kilenc-tízezren lehetnek jelen a finálén.

A legolcsóbb jegy 1500, a legdrágább 4000 forintba kerül. Az értékesítés június 2-án, kedden 10 órakor kezdődött. A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A helyszínen nincs lehetőség jegyvásárlásra.RG
Forrás: mlsz.hu, nsoKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel