Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Formula 1 – Ausztriában kezdődhet az eltolódó szezon
2020-05-30 16:51:24
A végső szót kimondta az osztrák egészségügyi minisztérium, így dupla hétvégével (július 5-én és 12-én) elrajtolhat a Formula 1 – koronavírus miatt – eltolódó szezonja. Nem árt azonban tudni, hogy a szóban forgó viadalokat zárt kapuk mögött kell megrendezni Spielbergben. A szabályok értelmében a csapattagoknak negatív vírustesztet kell produkálniuk annak érdekében, hogy belépjenek az országba, a helyszínen pedig 2000 főben maximalizálták a résztvevő dolgozók összlétszámát. Az istállók képviselőit külön szállodában helyezik majd el.

Osztrák sajtóértesülések szerint a spielbergi duplázás esetén – az egyszerűbb utazás érdekében – nem a Brit, hanem a Magyar Nagydíj következne, mégpedig július 19-én. Ezt követően térne a mezőny Silverstone-ba, ahol augusztus 2-án és 9-én is lenne futam. Augusztus 16-án Barcelona, augusztus 30-án Spa, míg szeptember 6-án Monza lenne a helyszín, és az F1 csak ezek után utazna a tengerentúlra.

A Formula–1 vezetősége 15-18 verseny megrendezésében bízik azok után, hogy a pandémia miatt a márciusi Ausztrál Nagydíjat törölték, majd sorrendben a bahreini, a vietnámi, a kínai, a spanyol, az azeri és a kanadai viadalt is elhalasztották. A holland, a monacói és a francia versenyt ugyancsak törölték.
RG
Forrás: nsoKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel