Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...



































Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Kézilabda – Győrffy: irány az élvonal
2020-05-30 15:28:59
Nem Egerben folytatja pályafutását Győrffy Alexandra. Az Eszterházy SC női kézilabdacsapatának kapusa az NB I-ben érdekelt Érd együttesében szerepel a következő idényben. A kiváló hálóőr távozására lehetett számítani, hiszen neve nem szerepelt azon a "kilences listán", amely a szerződést hosszabbító egri lányok neveit tartalmazta. A 27 esztendős sportoló a 2014 őszén húzta először magára az egri csapat szerelését. Hat sikeres szezonnal a háta mögött döntött a távozás mellett. Érden egy teljesen újjáalakuló együttesben várnak rá fontos feladatok. A rendszeres nemzetközi kupaszereplő egyletnél a korábbinál jóval szerényebb célokat fogalmaztak meg. Szabó Edina helyett a Békéscsabáról érkező Horváth Roland lett az új vezetőedző. A légiósok, legjobb játékosok eligazoltak Érdről, fiatal magyar játékosokkal a bennmaradás kiharcolása lesz a céljuk az új idényben.

A korábbiaktól eltérő a költségvetés, igazán csínján kell bánni az összegekkel. A csapat egy részét várhatóan nem ismeretlen kézilabdázók alkotják, de a vezetőség dolga lesz bejelenteni az érkezőket, amikor már eldőlt, hogy tényleg jönnek. Biztos, hogy sokkal több magyar fiatalt kell bevetni, igaz, ez a magyar kézilabda szempontjából egyáltalán nem baj – nyilatkozta Horváth Roland.

Három fiatal kézilabdázót követően jelentették be Győrffy Alexandrát. Távozása érzékeny veszteség az Egernek. Az elmúlt hat évben kezdőkapusként segítette az Eszterházy-t. NB I/B-s bajnoki cím fűződött a nevéhez, tagja volt annak az élvonalbeli csapatnak, amely Debre Viktor irányítása alatt helytállt a legjobbak között.



RG








Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel