Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Teljes játéknap, végre nézőkkel
2020-05-30 15:25:30
Péntektől vasárnap estig tart az OTP Bank Liga 26. fordulója. A mérkőzések sora a két újonc találkozójával kezdődött, a Zalaegerszeg 6-0-ra kiütötte a hazai pályán küzdő Rákóczit. Az M4 Sport minden találkozót élőben közvetít, korlátozott számban – s az egészségügyi szabályokat betartva – mind a hat meccsre bemehetnek a nézők. A sport-zónára, azaz a pálya közvetlen környezetére ugyanazok a szigorú előírások vonatkoznak, mint az elmúlt időszakban, azaz csak olyan személyek léphetnek be erre a területre, akik részvétele nélkülözhetetlen a mérkőzéshez, és friss negatív koronavírusteszttel rendelkeznek. A lelátókra vonatkozóan a kormányrendelet előírásokat fogalmaz meg a hazai klubok számára. Ennek fontos eleme, hogy kizárólag minden negyedik széken ülhetnek szurkolók. Az összes közösségi területen meg kell tartani a kellő távolságot (a mérkőzés előtt, alatt, után, ideértve a pénztárakat, a belépési pontokat, a büféket, illetve a mellékhelyiségeket is). Az MLSZ csütörtökön ajánlást fogalmazott meg a klubok felé annak érdekében, hogy a nézők beengedése az egészségvédelmi előírások betartásával minél kevesebb kényelmetlenséggel járjon a szurkolóknak, de minden klub szabadon dönt a lebonyolítás feltételeiről. Az online jegyértékesítést villámgyorsan meg is kezdték.


OTP Bank Liga, 26. forduló
Pénteken rendezték:
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - ZALAEGERSZEGI TE 0-6 (0-4)

2020-05-30 (szombat)
16.55:
KISVÁRDA MASTER GOOD - ÚJPEST FC
19.00: DIÓSGYŐRI VTK - MEZŐKÖVESD-ZSÓRY FC
21.05: PAKSI FC - MOL FEHÉRVÁR FC

2020-05-31 (vasárnap)
18.55:
BUDAPEST HONVÉD - DEBRECENI VSC
21.05: PUSKÁS AKADÉMIA FC – FERENCVÁROS

Az MLSZ, mely szervezője a Magyar Kupa döntőjének, a lehetőséget kihasználva hamarosan megkezdi a jegyek értékesítését – kizárólag online – a jövő heti Budapest Honvéd – Mezőkövesd-Zsóry FC összecsapásra. A kupadöntő hat év után tér vissza a nemzeti stadionba. A feszített tavaszi versenyprogramba illeszkedve, június 3-ra kerülő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti 20 órától.
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel