Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Az új edző mellett egyelőre két játékos érkezett
2020-05-27 19:34:30
Alakul az Eszterházy SC női kézilabda csapatának 2020/2021-es játékoskerete. Korábban beszámoltunk arról, hogy három kézilabdázó mellett az elmúlt évek sikerkovácsa Debre Viktor edző is búcsúzott az egyetemi együttestől. A Dunaszerdahelyre távozó trénert a Szegedről igazolt Zsadányi Sándor fogja pótolni az NB I/B keleti-csoportjában érdekelt egylet kispadján. Iván Emese, Petrovics Gerda és Pados Mónika pótlásáról is gondoskodott az egri szakvezetés. Elsőként Bató Lili érkezéséről számolt be a klub hivatalos honlapja (eszterhazysc.hu). Az irányító játékos követte edzőjét Szegedről. A legfrissebb bejelentés szerint a második új igazolás nem más, mint Szecsődi Laura. Univerzális kézilabdázótól van szó, több poszton is erősítést jelenthet. A 23 esztendős Szecsődi élvonalbeli rutinnal is rendelkezik, a Vasas tagjaként szerepelt korábban a honi legjobbak mezőnyében. A legutóbbi szezonban sérülés hátráltatta, remélhetően új csapatában minden tekintetben magára talál.

Korábban már beszámoltunk itt az AgriaSporton arról, hogy a tavalyi keretből kilenc játékos szerződést hosszabbított. Leiner Bernadett, Buzsáki Nikolett, Kuti Bettina, Brettner Zsófia, Kobela Tamara, Sári Barbara, Pankotai Luca, Bernát Dorina, Kiser Panna az új idényben az Eszterházy SC-t fogja erősíteni.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel