Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Fallabda – Zártkörű versennyel ünnepelték az újrakezdést
2020-05-26 16:51:17
A Dobó téren üvegpályán rendezett nagysikerű 2018-as Országos Bajnokság évfordulójára esett a koronavírust követő újrakezdés az egri fallabdásoknál. Korábban az Egri Squash SE képviseletében Gulyás István nyilatkozta portálunknak, hogy a versenyszezont teljesen elvágta a járvány. Elmaradt az áprilisra tervezett nagy egri országos összevont ranglistaverseny és a budapesti üvegpályás OB is törlésre került, ahogy a junior és senior országos bajnokság is. A visszatérést május 23-ra tervezték, és azt egy zártkörű Top16-os edzőversennyel valósították meg az Invest Sportcentrumban. A viadal erőssége országos C-ranglista versennyel volt egyenértékű. A végső győzelmet Országh Péter szerezte meg, miután a fináléban 3:0-ra diadalmaskodott Besenyei Viktor felett. A bronzcsata során Kőműves András 2:0 arányban múlta felül Szabó Attilát. A hétvégi megmérettetés egy új sorozat kezdete, a tervek szerint minden hónapban rendeznek a klubtagoknak Top16-os versenyt, sőt a juniorok számára is lesz hasonló viadalt.


Zártkörű Top16-os edzőverseny
Invest Sportcentrum

Negyeddöntők:

Országh Péter – Szabó Gábor 2:0
Némethy László – Szabó Attila 0:2
Dósa Norbert – Kőműves András 1:2
Besenyei Viktor – Fodor István 2:0

Elődöntők:
Országh Péter – Szabó Attila 2:0
Kőműves András – Besenyei Viktor 1:2

Mérkőzés a 3. helyért:
Szabó Attila – Kőműves András 0-2

Döntő:
Országh Péter – Besenyei Viktor 3-0RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel