Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Újabb három távozó, összesen már nyolcan búcsúztak Egertől
2020-05-26 15:53:00
Nyolcra emelkedett azon vízilabdázók száma, akik biztosan elhagyják a ZF-Eger férfi csapatát. Az első egri távozókat a Miskolci VLC jelentette be. A borsodi klub adta hírül, hogy Lukács Dénes Dorián valamint a fiatal saját nevelésű Magyar Márton folytatja náluk pályafutását. Gyárfás Tamás és Angelosz Vlahopulosz a közösségi médián keresztül mondott köszönetet az itt eltöltött esztendőkért. Időközben kiderült, hogy a válogatott kerettag Gyárfás a BVSC-ben pólózik a jövőben, míg a görög légiós visszatért Olaszországba, és a Brescia sapkáját húzza magára. Hosnyánszky Norbert és Decker Ádám távozását Szécsi Zoltán klubelnök jelentette be az InfoRádiónak adott nyilatkozatában. Csacsovszky Erik az OSC hívó szavára mondott igent. Az említettek mellett Sztrahinja Rasovics sem marad városunkban. A gólerős szerb válogatott játékos a Szportszki zsurnal szerb napilapnak mondta el, hogy legfeljebb turistaként tér vissza Egerbe a jövőben.

- Sok bizonytalan történet keringett a levegőben, és az is kérdésessé vált, hogy a csapat indulhat-e az élvonalban. Végül azt mondták, ne maradjak a klubnál. Sajnálom, hogy így ért véget az egri szerepvállalásom, jól éreztem magam a csapatban és a városban is. Minden jót kívánok a klubnak, remélem, a jövőben újra olyan eredményesen szerepelnek, mint a közelmúltban. Turistaként biztosan visszatérek Egerbe, és ki tudja, egyszer talán még játékosként is – nyilatkozta Rasovics.

Az érkezők oldala meglehetősen foghíjas egyelőre. Korábban Lőrincz Bálint hazatéréséről röppentek fel hírek, igaz ez még akkor volt, amikor az egri klub nem jelentett csődhelyzetet.

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel