Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Hosnyánszky és Decker távozik, stabil középcsapat lehet az Eger
2020-05-24 10:48:49
Nyilatkozott az InfoRádiónak Szécsi Zoltán az Egri Vízilabda Klub elnöke. A játékosként háromszoros olimpiai bajnok szakember szakmát érintő kérdésekre is válaszolt. A klubnál természetesen örömmel fogadták a kormányzati döntést. A megítélt 300 millió forintos támogatás jelentős része az adósság konszolidációját szolgálja, a fennmaradót az utánpótlás kapta a többletfeladatok ellátására. Szécsi szerint pontot tudnak tenni a múltra és elkezdhetik a jövőt építeni a klubnál. Bízok benne, hogy tudunk indulni az OB I-ben, ehhez szükség van a város támogatására, további szponzorok szerepvállalására is. Amit látok csapatot, az finanszírozható. Egy nagyon kiegyensúlyozott középmezőny tagja lehet az Eger – nyilatkozta a klubelnök. Az interjúban elhangzott: a kellemetlen szituációtól függetlenül is karcsúsítás, fiatalítás következett volna be a férfi csapatnál, mivel a keret egyetlen olimpiai bajnoka és világbajnok csapatkapitánya már korábban bejelentette távozási szándékát.

Kutatómunka nem is szükséges ahhoz, hogy kitaláljuk: Hosnyánszky Norbertről és Decker Ádámról van szó. Mindketten Budapestre költöznek, várhatóan ott folytatják pályafutásukat. Szakmai nyelven fogalmazva most két lépés következik hátrafelé, azonban egy nagyon jó és minél szélesebb utánpótlásbázisra épülő, masszív, stabil középcsapat lehetnek, egy-egy jobb játékossal. Egy majdani "szponzori fellángolásnak" köszönhetően pedig újra elérhető lesz a top 3 is – tette hozzá Szécsi, aki emlékeztetett arra is: egyedülálló, hogy az Eger 2004-től 2020-ig folyamatosan a legjobb négy között szerepelt.

Alulról építkezés időszaka következik és egy hosszú távon fenntartható szakmai útra való állítás, amelyben fontos szerepet tölthet be Biros Péter, aki szakmai vezetője lehet az Egri Vízilabda Klubnak.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel