Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Háromszázmilliós állami segítség az egri pólónak
2020-05-22 08:38:25
Robbant a bomba csütörtök este. A Magyar Közlöny idei 116. száma szerint az Egri Vízilabda KFT jelentős állami segítséget kap. A miniszterelnök által aláírt kormányrendelettel biztosítják az egri vízilabdasportot a további működéséhez szükséges forrás folyósításáról. Állami szinten is elismerik a 110 éves klub hagyományait, kiemelkedő vidéki utánpótlásbázisként tartják számon, ezért tartják szükségesnek a mentőövet. Az Egri Vízilabda KFT tartozásának konszolidálásához legfeljebb 245 millió forintot biztosít a költségvetési törvény megfelelő helyét megjelölve forrásként, további 55 millió forintot pedig az Egri Vízilabda Klub sportszakmai feladatainak támogatására fordíthat. A rendelet szerint a pénzzel el kell számolni, a fel nem használt vagy nem rendeltetésszerűen elköltött összeget vissza kell fizetni.

Részlet a Magyar Közlöny 2020. évi 116. számábólRGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel