Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Három mérkőzéssel indul újra a magyar foci
2020-05-21 15:44:45
Szombaton három mérkőzéssel folytatódik a magyar foci a koronavírus-járványt követően. A Magyar Labdarúgó Szövetség március közepén függesztette fel valamennyi bajnokságát. Egy hónap „jegelést” követően a sportág honi szövetsége csak három olyan sorozat folytatása mellett tette le a voksát, amelyek befolyással vannak a magyar csapatok nemzetközi kupaszereplésére. Minden további országos és megyei bajnokság, kupa és grassroots torna lezárásra került. A női NB I-ben csak a BL-be indulás eldöntéséhez szükséges mérkőzéseket rendezik meg. Szigorú egészségügyi előírások mellett május 23-án a Magyar Kupa elődöntőinek első mérkőzéseit bonyolítják le, valamint az OTP Bank Liga korábbról elhalasztott találkozóját pótolja a Ferencváros és a Debrecen. Az „újrakezdés” jegyében rendezendő összecsapások természetesen zárt kapuk mögött zajlanak, azonban az M4 Sport jóvoltából mindhárom meccsnek szemtanúi lehetnek a labdarúgás szerelmesei. Az utóbbi hetek, hónapok történéseit követően már ez is komoly eredménynek számít. Elvonásai tünetei vannak a drukkereknek. A múltheti Bundesliga-start zártkapus Dortmund – Schalke mérkőzése hatalmas nézettség mellett zajlott a közvetítés jóvoltából. Jó lesz végre hazai tétmeccseket is figyelemmel kísérni.

A szombati program (valamennyi mérkőzés élő közvetítése az M4 Sporton):

OTP Bank Liga, 1. fordulóból elhalasztott mérkőzés
15 óra 55 perc:
Ferencváros – Debreceni VSC

Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzések:
18 óra:
Mezőkövesd-Zsóry - MOL Fehérvár FC
20 óra 5 perc: MTK Budapest - Budapest Honvéd
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel