Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Zsadányi Sándor lett Debre utódja az Eszterházy SC-nél
2020-05-18 16:09:27
Új edzője van az Eszterházy SC női kézilabda csapatának. Az egri egyetemi klub vezetése ígéretet tett arra, hogy rövid időn belül megnevezik azt a szakembert, aki a Dunaszerdahelyre távozó Debre Viktor helyét foglalja el az NB I/B-s együttes kispadján. Az eszterhazysc.hu bejelentése alapján a választás Zsadányi Sándorra esett. A tréner a - szintén a keleti-csoportban érdekelt – Szeged KKSE csapatától érkezik. A legutóbbi szezonban a szegediek a negyedik helyen álltak, amikor is a Magyar Kézilabda Szövetség felfüggesztette, később pedig befejezettnek nyilvánította a 2019/2020-as bajnoki kiírást. Zsadányi korábban utánpótlásnevelésben jeleskedett, az Eszterházy SC lesz edzői pályafutásának második felnőtt állomása. A klub hivatalos portáljának híradásából kiderült: egy évre kötelezte el magát Egerben, azonban ha a csapat megnyeri a másodosztályú pontvadászatot, automatikusan meghosszabbodik a kontraktus.

– Már most nagyon izgatottan várom, hogy elkezdhessem a munkát. Szerettem Szegeden dolgozni, mégis úgy gondolom, egy újabb lépcsőfokot jelent számomra az egri lehetőség, hiszen egy olyan klubhoz írtam alá, amely az elmúlt években sokat bizonyított. Ezért is hoztam meg ezt a döntést és fogadtam el az Eszterházy SC ajánlatát. Ami a megállapodásunkat illeti, egyelőre egy esztendőre írtam alá, de létezik egy olyan plusz egyéves opció a szerződésemben, hogyha bajnokságot nyerünk, akkor azonnal hosszabbodik a kontraktusom. Megmondom őszintén, a kialakult helyzet miatt, alapból is nagyon hiányzik már a kézilabda, pláne így, hogy nyártól új kihívások elé nézek. Meglehetősen izgatja már a fantáziámat, milyen lesz az egri feladat, de, amíg nincs hivatalos versenykiírás, addig nem tudjuk, hogy mikor kezdődik az új szezon, és azt sem, mikor vághatunk neki a felkészülésnek. Én mindenesetre már roppantul várom, hogy elkezdődjön a közös munka, és örülök neki, hogy Egerben lehetek edző – nyilatkozta Zsadányi az eszterhazysc.hu-nak.

A csapattal kapcsolatosan – Debre Viktor távozása mellett - korábban már beszámoltunk arról, hogy a 2019/2020-as keret tagjai közül kilencen szerződést hosszabbítottak, ugyanakkor három meghatározó játékos (Iván Emese, Petrovics Gerda, Pados Mónika) máshol folytatja pályafutását. Természetesen lesznek még további változások a csapatnál, ezekről szintén tájékoztatást adunk.RG
Forrás és fotó: eszterhazysc.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel