Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás – Egriek is érdekeltek lesznek az árnyékboksz kihívásban
2020-05-13 18:59:04
Boris Van der Vorst, a Holland Ökölvívó Szövetség elnöke, az EUBC "Passion for Boxing" Bizottság elnökeként új típusú versenyt ajánl az ökölvívók számára a Covid-19 Koronavírus helyzet idején. Az "Árnyékboksz"/Shadowboxing bajnokság újfajta tevékenységgel szolgálhat az ökölvívók számára. Egy speciális gyakorlatról van szó, amelyet a mindennapi ökölvívó edzés során is végeznek sportolók, és amely a versenyek előtti felkészülés fontos része. A legtöbb ökölvívó edző azért kéri a sportolóktól, hogy az edzés elején végezzenek árnyékbokszot, hogy felkészítsék és bemelegítsék izmaikat más tevékenységekre, valamint technikájuk pontosítását segíti elő. Minden versenyző 15-30 másodperces videót készíthet, amelyben mindenféle technika és ütést összekapcsolásának bemutatására nyílik lehetősége az árnyékboksz kihívás során.

Az összes versenyző elküldheti videóit a közösségi média oldalain, az Instagramon vagy a Facebookon keresztül. Az EUBC és egy profi zsűri dönt a bajnokokról. A résztvevők három különböző kategóriában indulhatnak: elit, ifjúsági és veterán ökölvívók. Az összes nyertest e-mailben értesítik, és díjakat kapnak az EUBC-től.

Dorkó Péter az Egri Városi Sportiskola ökölvívó szakosztályának vezetőedzője portálunk érdeklődésére elmondta: Szöllősy Áron és Danyi Dániel biztos résztvevője lehet a kihívásnak, de várható még további csatlakozó is. A szakember hozzátette, ebben az ingerszegény időszakban jó kezdeményezésnek tartja a Shadowboxing-ot , ez biztosan megmozgatja a srácok fantáziáját.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel