Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Búcsúzkodnak az egri játékosok
2020-05-12 14:09:42
Egy nap telt el az Egri Vízilabda Klub szörnyű bejelentését követően. A közleményre azóta már reagált az egri önkormányzat is. Mirkóczki Ádám polgármester értetlenül áll Szécsi Zoltán nyilatkozata előtt. A városatya elmondta: néhány nappal ezelőtt még teljesen másról tájékoztatta őt az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke. Eger Megye Jogú Város Önkormányzata a jövőben is mindent meg fog tenni az egri vízilabda sikere érdekében - olvasható a polgármester által kiadott közleményben. A Magyar Vízilabda Klub hétfőn „lefújta” a 2019/2020-as idényt. A honi testület elnöke Vári Attila szerint várnak a hivatalos egri közlésre, ám reménykedik benne, hogy a kialakult helyzet ellenére a klub OB I-es indulása megvalósul a jövőben. Információink szerint szerdán lesz elnökségi ülés az Egri Vízilabda Klubnál. A világhálón és különböző internetes portálokon a ZF-Eger játékosai közül többen is megható búcsút vettek a várostól, a csapattól, a szurkolóktól.

Gyárfás Tamás a bejelentés ellenére sem folytatta volna pályafutását a ZF-Egernél. A válogatott szélső elmondta: a fővárosban játszik a jövőben.
- Sajnos eljött a búcsú ideje, ami nem a tervezett időben és módon jött el, de itt van... Nagyon szerettem Egert és megtisztelő volt képviselni ezt a gyönyörű várost! Az én szívemben továbbra is több a pozitívum a történtek ellenére, ezért is szerettem volna koronavírus trendekhez híven, online elbúcsúzni mindenkitől, aki követte az egri pólót. Bízom benne, hogy a vízilabda túléli, hogy egy nagy várfal most leomlani látszik és majd egyszer újra virágozni fog a pólóélet ebben a szeretetteljes városban. Köszönöm a csapatnak ezt a két évet, valamint külön hálával tartozom Dabrowski Norbert munkájáért, aki idehozott, bízott bennem és egy jobb emberré és játékossá faragott! Fogadjátok szeretettel az őszinte szavaimat, az ERŐ legyen veletek! Köszönöm, hogy itt lehettem – nyilatkozta facebook bejegyzésében Gyárfás.

Angelosz Vlahopulosz az Instagramon üzent. A görög légiós kritikus észrevétellel zárta sorait:
- Három hihetetlen év után sajnos eljött a búcsú ideje, amellyel együtt egy hatalmas köszönettel tartozom az összes csapattársamnak, edzőmnek, és a szurkolóinknak. Köszönet mindazért, amit együtt éltünk át! Biztosíthatlak titeket, hogy mindannyian különleges helyet foglaltok el a szívemben. A legnagyobb köszönettel azonban Norbinak tartozom azért a hitért, amit felém tanúsított, mindenért, amit értem tett az edzés terén, de legfőképpen emberként és barátként! Végül, de nem utolsósorban, csak azt szeretném még megemlíteni, hogy egy ilyen nagy klub számára óriási szégyen, ha az összeomlását tapasztalja meg, másfél évvel egy adott személy érkezése után. Nagy szégyen, hogy ilyen emberek vannak ebben a nagyszerű sportágban!

A jövőben még várható, hogy hasonló nyilatkozatokra bukkanunk. Ezzel együtt a napokban biztosan többet tudunk majd a klub jövőjét illetően.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel