Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - A klubot irányítók felelőssége a fizetésképtelenség
2020-05-12 10:17:14
Eger Megye Jogú Város Önkormányzata a jövőben is mindent meg fog tenni az egri vízilabda sikere érdekében - olvasható Eger város polgármestere által kiadott közleményben. - Számunkra most az a legfontosabb, hogy az egri színekben pólózó több száz gyermek sportoltatását és az ő nevelésüket végző edzőknek a jövőben is tudjuk biztosítani a sportolás és sportoltatás feltételeit. Szécsi Zoltán elnök úr mai bejelentése előtt értetlenül állunk, hiszen alig két hete, április 28-án még arról tájékoztatta a város vezetését, hogy a csapat folytatja a bajnokságot és ha szükséges, négy mérkőzést is lejátszanak egyetlen nap alatt. Április 28-án még nem beszélt arról az elnök úr, hogy március 31-el fölbontotta volna minden játékos szerződését vagy hogy minden alkalmazottól megvált volna. Az egri önkormányzat nem tulajdonosa és nem döntéshozója az Egri Vízilabda Kft-nek, így az ott kialakult anyagi körülményekért semmilyen szinten nem tud és nem is fog felelősséget vállalni, mert az kizárólag az Egri Vízilabda Kft-ét irányítók felelőssége.

Az egri önkormányzat abban érdekelt és azért is fog megtenni mindent, hogy az utánpótláskorú sportolóknak és az őket nevelő edzőknek biztosítsa a feltételeket a folytatáshoz - írta közleményében Mirkóczki Ádám polgármester.
A 2019-es évben Eger önkormányzata a városi sportpályázati támogatás keretében 68 millió forinttal támogatta a klub utánpótlás nevelő tevékenységét. A 2020-as támogatásokról a koronavírus miatt kialakult helyzetben egyetlen egri klub esetében sincs hivatalosan bejelentett döntés.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel