Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Várhatóan csak az alapozás kezdetén találkoznak
2020-05-11 16:29:48
Nem javult a helyzet az enyhítés óta városunk kézilabdázóinál. Egerben a zárt légterű sportlétesítmények továbbra is zárva tartanak, így a klub edzéslehetőségei igen szegények. Az ösztönzőerő is hagy kívánnivalót maga után, hiszen a Magyar Kézilabda Szövetség április 9-én a koronavírus további terjedését megakadályozva az idény valamennyi sorozatát lezártnak tekintette. Pereverzia Mihály ügyvezető szerint a gazdaság szinte valamennyi szereplőjét érzékenyen érintette a járvány kibontakozása, s ez alól az egri kézilabda támogatói sem kivételek. Ettől függetlenül nem esünk kétségbe, igyekszünk minden lehetőséget kihasználni az anyagi háttér erősítésére. A szakmai munkára visszatérve az egyesület utánpótlásban a gyerekekkel online felületeken tartották a kapcsolatot az edzők. Jobb híján ezt teszik a továbbiakban is.

- Edzéshelyszíneink jelenleg még zárva vannak, így utánpótlás csapataik folytatják az online edzéseiket az edzőik vezetésével. Felnőtt csapatunknál is hasonló a helyzet, mivel a körcsarnokban még nem tudunk edzéseket végezni így marad az otthoni munka a fiúknál, továbbá figyelembe vesszük a Magyar Kézilabda Szövetség ajánlását kézilabda-edzések újrakezdésének lehetőségeivel kapcsolatban. Sajnos annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy a leendő szezon alapozásánál találkoznak a játékosok személyesen egymással – nyilatkozta az AgriaSportnak Pereverzia Mihály.


RG
Fotó: Huszár MárkKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel