Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Távozik a sikerkovács Egerből
2020-05-07 20:01:19
Debre Viktor búcsút int Egernek. Az Eszterházy SC női kézilabdacsapatának trénere a jövőben a HC DAC Dunaszerdahely szakmai munkáját irányítja. A felvidéki klubnál komoly terveket szövögetnek. Az előző szezonban a felfüggesztés pillanatában a szlovák-cseh közös bajnokságban a MOL Ligában újoncként a tizedik helyen voltak. A 2020/2021-es idényben a frissen bejelentett erősítéseknek köszönhetően akár előkelőbb helyen is végezhetnek. Elnökük a nemzetközi porond elérését tűzte ki célként. Debre Viktor a spanyol Xavi Mena helyét veszi át a szerdahelyieknél. Az Eszterházy SC-nél közel három esztendőt töltött el a szakember. Rögtön az első évben megnyerte az egriekkel az NB I/B keleti-csoportját, az élvonalban pedig a kiesés ellenére – kizárólag magyar, egyben a helyi egyetem hallgatóiból álló játékosokkal - nagyszerűen helytállt. Pár mérkőzés hiányzott ahhoz, hogy újabb másodosztályú bajnoki címet ünnepelhessen lányaival, de közbeszólt a koronavírus.

A játékosként világbajnoki ezüstérmes edző szerződése a nyár elején jár le, új kontraktust pedig nem tettek le elé. Megkereste a Dunaszerdahely, és tetszettek számára a felvázolt lehetőségek. Nem érzi visszalépésnek az új feladatot, hiszen szép terveket szövögető élvonalbeli klubnál fog dolgozni.

A Dunaszerdahely elnöke Horváth Zoltán a klub honlapján köszönetet mondott a Magyar Kézilabda Szövetségnek, név szerint Juhász Istvánnak és Novák Andrásnak, amiért összekötötték a klubot és a vezetőedzőt. „Szerettünk volna tapasztalt edzőt szerződtetni, a játékosoknak is felcsillant a szemük Debre Viktor neve hallatán. Ars poeticája a rend, fegyelem, munka, ilyen fiatal klubnak és csapatnak erre van szüksége.” – nyilatkozta a klubvezető.RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel