Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Cselgáncs – Várják, hogy tatamira léphessenek
2020-05-05 16:58:43
A múlt csütörtöki kormányzati enyhítések után még nem indultak be a közös edzések az Egri Városi Sportiskola cselgáncs szakosztályában. Fejér Barna edző portálunk érdeklődésére elmondta: sem a Sportiskola, sem pedig a Magyar Judo Szövetség nem adott ki ezzel kapcsolatos információt, egyelőre várják az állásfoglalást a jelenlegi enyhítések adta lehetőségeikről. A szakember szerint a napokban megérkezik a hivatalos útmutató, utána már többet tudnak majd a továbbiakról. Kontakt sport révén valószínűsíthető, hogy speciális szigorú szabályok mentén indulhatnak újra az edzések. Március közepétől a közös edzések megszűntek, de az élet nem állt meg az előző két hónapban. Szerencsére az a tapasztalat, hogy az egri versenyzők alig várják, hogy újra tatamira állhassanak.

- Március 14-én tartottuk az utolsó “judo” edzést. Azóta online folyik a munka, ami a judo sportban utánpótlás korban lévő sportolók esetében nem egyszerű dolog. Csoportokat hoztunk létre, ezeken keresztül küldjük az otthon elvégezhető feladatokat a különböző korosztályok szamara. Főleg kondicionális és kordináció fejlesztő feladatokat végeztek a gyerekek, de kiosztottunk sportszereket is, amivel lehetőleg sportágspecifikus feladatokat is tudnak végezni a versenyzők. Igyekeztünk mindenkivel tartani a kapcsolatot, gyerekekkel, szülőkkel egyaránt. A folytatással kapcsolatban a pontos részletek még nem ismertek. Lassan belecsúszunk a nyári judo táborok időszakába, reméljük ezek megtartására is lesz lehetőség, így a tervek szerint a szeptemberben újrainduló utánpótlás versenyeken teljesen felkészülten tudunk reszt venni – nyilatkozta az AgriaSportnak Fejér Barna tréner.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel