Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Csoportos edzések egyelőre szárazföldön
2020-05-04 13:42:20
A múlt csütörtöki kormányrendelet valamelyest megkönnyítette a sportolók helyzetét. A koronavírus karanténjából már kimozdulhatnak a csapatsportágak képviselői, ugyanis május 4-től megengedett a sportegyesületek által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel. Természetesen mindez megfelelő biztonsági intézkedések betartása mellett. Az Egri Vízilabda Klubnál nem megy egyik pillanatról a másikra az újrakezdés. Mirkóczky Ádám hétfői sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a nem zárt légterű egri sportlétesítményeket folyamatosan nyitják meg a nagyközönség számára. A pólósok elsőszámú otthonaként szolgáló Bitskey Aladár Sportuszoda egyelőre még zárva tart. A pólósok helyzete azért mondható speciálisnak, mert a vízfelületet csak bérlik a várostól, így a vizes tréningek elkezdésének ideje nem rajtuk múlik. A klub által kiadott közleményben az áll, hogy ezen a héten szárazföldön már mindenképpen elkezdik a csoportos edzéseket. Az edzők rövidesen kidolgozzák a csapatok ilyen irányú edzésterveit.


Az Egri Vízilabda Klub közleménye

Kedves Tanítványaink! Kedves Szülők!
Mindannyian várjuk, hogy az élet visszatérjen a rendes kerékvágásba, és újra elkezdhessük kedvenc játékunk, a vízilabda gyakorlását.
A mai naptól érvényes szabályozás szerint a nyitott strandok megnyithatnak, és edzéseket (mind hivatásos, mind amatőr, mind utánpótlás) is lehet tartani. Ez az örömteli szabályozás egyelőre csak a jogi lehetőségét teremti meg az újraindulásnak.
A legtöbb egri sportlétesítmény, így a nyitott és zárt uszodák direkt vagy áttételesen egyaránt Eger Megyei Jogú Város tulajdonában állnak. Az újranyitás idejéről és módjáról a Város vezetésének kell döntenie, mi pedig alkalmazkodunk.
Mivel ezen lehetőség kihasználása (vagy nem kihasználása) az Ő felelősségük, az Egri Vízilabda Klub semmilyen módon nem kívánja befolyásolni a döntéshozatalt. Kérjük a szülőket, Ők se tegyék!
Ugyanakkor ezen a héten szárazföldön már mindenképpen elkezdhetjük a csoportos edzéseket, ezért edzőink kidolgozzák a csapatok ilyen irányú edzésterveit.

Sportbaráti Üdvözlettel:
Szécsi Zoltán
Elnök

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel