Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Kapus érkezett az SBS-Egerhez
2020-05-03 19:56:03
Korábban beszámoltunk arról itt az AgriaSporton, hogy három kézilabdázó biztosan búcsút int az SBS-Eger férfi együttesének. Füzi Dániel és Molnár Balázs „kinőtték” Egert, jól teljesítő kölcsönjátékosként érthető volt, hogy a közeljövőben komolyabb célokért küzdenek új állomáshelyükön. Arról is hírt adtunk, hogy első érkezőnk Veszprémből jön Szuharev Lev személyében. Azt is tényként közöltük, hogy az észak-macedón Jane Cvetkovszkival nem hosszabbít szerződést a klubvezetés, így új kapus után is kellett nézni. A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Balogh Tibor jelentheti a megoldást. A Csurgó, a Mezőkövesd és a Dabas korábbi junior válogatott kapusa egy évre szóló szerződést írt alá. A 26 éves játékos komoly kihívásként éli meg a Tóth Edmond vezetőedző által felvázolt új szerepet.

Egerben minden feltétel adott ahhoz, hogy kihozzam magamból a maximumot. Dabason háttérbe szorultam, ezért úgy éreztem, váltanom kell. Teljesen új környezetbe kerülök, amely mindig hordoz magában bizonytalanságot. Amennyiben mindkét fél számára gyümölcsözően alakul az előttünk álló szezon, nyitott vagyok arra, hogy akár hosszabb időre is lehorgonyozzak a hevesi megyeszékhelyen. Fiatal, ambiciózus gárdához kerülök, amely évről-évre egyre érettebb játékot mutat. A jövőbeli sikerekből én is szeretném kivenni a részem – nyilatkozta a handballeger.hu portálnak. Egerben egyetlen csapat sem mehet biztosra. A Csurgóval is ért bennünket itt kellemetlen meglepetés. Ettől függetlenül minden alkalommal óriási élményt jelentett pályára lépni a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Rendszeresen telt ház fogadott bennünket. Nem túlzás azt állítani, hogy a szurkolók a nyolcadik embert jelentették a pályán, nem véletlen a gárda kitűnő hazai mérlege. Nagyra becsülöm az egri szurkolókat, igyekszem mindent megtenni azért, hogy nekem is sikerüljön kivívni a kegyeiket – folytatta Balogh Tibor.

A keret tagjaival közel a megállapodás, jó esélyünk van arra, hogy a csapat gerincét együtt tartsuk, sőt dolgozunk a távozók pótlásán – nyilatkozta korábban Szabó Péter szakmai igazgató.

Jó úton járnak.
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel