Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Rövid időn belül határoz a LEN a nemzetközi klubidény sorsáról
2020-05-03 19:49:29
A vizes sportokat tömörítő európai szövetség következő hetekben dönt arról, miként lehetne befejezni a vízilabdás klubidényt. Mint ismeretes, a ZF-Eger férfi vízilabda csapatának legrosszabb esetben egy – legjobb esetben pedig három – mérkőzése van a nemzetközi porondon. A Brescia elleni Eurokupa visszavágó első felvonásán már túljutottak Hosnyánszky Norberték, azt követően tört ki a koronavírus. A visszavágó időpontja régóta nem ismert, mint ahogy az sem, hogy a másik elődöntőből továbbjutó olasz Ortigia mikor játssza a finálét az Eger-Brescia párharc győztesével. Az első meccset 6-3-ra elveszítette együttesünk Észak-Olaszországban. Ugyancsak kérdéses a Bajnokok Ligája végjátéka. A felfüggesztéskor még javában a csoportküzdelmeknél jártak a csapatok, lassan már a Final8-nak kellene következnie. Az olimpia elhalasztása miatt időhöz jutottak a sorozatokban érdekeltek, de sokáig nem lehet várni, hiszen a nyakunkon van a 2020/2021-es kiírás kezdete.

Baljós árnyaknak is lehet nevezni az utóbbi napok történéseit. Pénteken ugyanis videókonferenciát tartott a LEN szűk irányító testülete, a Büro, a döntés értelmében az idén semmilyen vizes szakágban nem rendeznek utánpótlás Európa-bajnokságot. A junior úszók Aberdeenben, a műugrók Edinburgh-ban, a műúszók Máltán, a nyílt vízi úszók Franciaországban szerepeltek volna a korosztályos kontinensviadalon, míg Róma, illetve Volosz adott volna otthont az U19-es vízilabda Eb-nek.
Az ülésen egyúttal törölték a nyílt vízi Európa-kupa-sorozat nyári és őszi állomásait is. A büró próbálja megtalálni a vizes Európa-bajnokság időpontját, amelynek az eredeti tervek szerint május 11–24. között adott volna otthont Budapest.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel