Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Szabadidő – Lezárták a sportpályát, de futni lehet a rekortánon
2020-04-29 19:33:16
Az Eszterházy Károly Egyetem a kijárási korlátozás kapcsán minden szükséges intézkedést megtett korábban is, és a járvány ideje alatt ez nem lesz másként a – remélhetően nagyon közeli – jövőben sem. Az intézmény vezetése drasztikusnak tűnő lépésre szánta el magát, lezárta a Leányka úti sportpályát. Információink szerint sokan kisajátították a füves játékteret. Az egyéni szabadidős tevékenységből csoportosulások lettek, többen kutyasétáltatásra használták a területet. Volt arra is példa, hogy piknikeztek ott, de gyakorivá váltak utánpótlás labdarúgó edzések is. Az AgriaSport megtudta, hogy rendőri intézkedés is történt a helyszínen az elmúlt héten. A futballpálya használata békeidőben is feltételekhez van kötve, a fűre lépéshez az Egyetemmel való szerződés megkötése szükséges.

Mindez nem jelenti azt, hogy a futás céljából nem látogatható a létesítmény. Technikailag nehezen lett volna kivitelezhető, hogy csak a futballpálya köré húzzák ki a szalagot. A 400 méteres rekortán futópálya ugyan a „kötelek” mögött van, azonban térítés ellenében használható. A futójegyet az Invest Sportcentrum büféjében lehet megvásárolni 200 forintos áron.
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel