Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Úszás – Folytathatja a felkészülést a magyar válogatott
2020-04-22 17:05:21
Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnökének tájékoztatása szerint minden válogatottat érintő koronavírus-teszt negatív eredményt hozott, így a tervek szerint a jövő héttől folytathatják a felkészülésüket. Az engedély is megérkezett Szabó Tünde sportért felelős államtitkártól, hogy 27-én lehet folytatni az úszóedzéseket. Wladár az M1 aktuális csatornának elmondta: ez már csak azért is jó hír, mert korábban arról volt szó, hogy úgynevezett karantén-edzőtáborban kell majd felkészülni, az edzőbizottság viszont kérte, hogy ez ne így legyen. A felnőtt és az ifjúsági válogatott fogja elkezdeni az edzéseket, az újraindulás 87 versenyzőt érint, illetve az őket felkészítő edzőket és kiszolgáló sportszakmai kollégákat.

A Magyar Úszó Szövetség azt követően függesztette fel a keretedzéseket azok számára, akik külföldi edzőtáborból tértek haza, hogy tízen megfertőződtek – öt „kétes" eredmény született –, köztük a világbajnok Kapás Boglárka, valamint Kozma Dominik, Bohus Richárd és Horváth Dávid.
Wladár Sándor jelezte: ha folytatják az edzéseket, minden tréning előtt orvosi vizsgálaton esnek majd át a versenyzők.

Annak örülök, hogy bízik a kormányzat és államtitkár asszony a sportolóinkban, hogy ahhoz a nyilatkozathoz, amit aláírtak két héttel ezelőtt, hogy tudniillik milyen feltételekkel lehet megcsinálni a felkészülést, majd kötik magukat. Azt gondolom, hogy így nagy biztonsággal el lehet majd kerülni a fertőződést” – tette hozzá a sportvezető.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel