Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Borok eladásával gyűjtenek adományokat, étkeztetésre használják
2020-04-21 15:00:17
Az Egri Borműhely és az alakuló Eger Lions Club a lakosság segítségét kéri az erejükön felül teljesítő egészségügyi dolgozók részére! A borászok 1552 palack bort ajánlanak fel, melyek eladásával gyűjtenek adományokat. Az intézményekkel naponta előre egyeztetve a pontos igényeket, egri vendéglátóhelyek bevonásával, a koronavírus megszűntéig minden nap ebéddel segítik munkájukat. Az adományok 100%-a étkeztetésre kerül felhasználásra, folyamatosan nyomonkövethetően. Jelenleg az egri kórház fertőző, intenzív és sürgősségi osztályaitól valamint az egri mentőállomás részéről van hivatalos visszajelzés, miszerint biztosíthatják a folyamatos ebéd ellátást. Nagyon fontos, hogy a kiszállítás minden esetben előre egyeztetett módon és folyamatosan történik, tehát a dolgozók pontosan annyi ételt kapnak amennyi szükséges és számíthatnak rá.

A támogatás menetéről, a felajánlott borokról az összefogás hivatalos oldalán (1552segitseg.hu) bővebb információ található.

A borműhely tagjai: Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, Eszterházy Károly Egyetem, Gál Tibor Pincészet, Juhász Testvérek Pincészete, Ostoros Családi Pincészet, Petrény Winery, St. Andrea Szőlőbirtok, Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok, Tóth Ferenc Pincészet.

Éttermek: Hotel Senator-Ház, Macok Bisztró, Falánk Fanny Étterem, Legényfogó Kisvendéglő, HBH Étterem.

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel