Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Borok eladásával gyűjtenek adományokat, étkeztetésre használják
2020-04-21 15:00:17
Az Egri Borműhely és az alakuló Eger Lions Club a lakosság segítségét kéri az erejükön felül teljesítő egészségügyi dolgozók részére! A borászok 1552 palack bort ajánlanak fel, melyek eladásával gyűjtenek adományokat. Az intézményekkel naponta előre egyeztetve a pontos igényeket, egri vendéglátóhelyek bevonásával, a koronavírus megszűntéig minden nap ebéddel segítik munkájukat. Az adományok 100%-a étkeztetésre kerül felhasználásra, folyamatosan nyomonkövethetően. Jelenleg az egri kórház fertőző, intenzív és sürgősségi osztályaitól valamint az egri mentőállomás részéről van hivatalos visszajelzés, miszerint biztosíthatják a folyamatos ebéd ellátást. Nagyon fontos, hogy a kiszállítás minden esetben előre egyeztetett módon és folyamatosan történik, tehát a dolgozók pontosan annyi ételt kapnak amennyi szükséges és számíthatnak rá.

A támogatás menetéről, a felajánlott borokról az összefogás hivatalos oldalán (1552segitseg.hu) bővebb információ található.

A borműhely tagjai: Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, Eszterházy Károly Egyetem, Gál Tibor Pincészet, Juhász Testvérek Pincészete, Ostoros Családi Pincészet, Petrény Winery, St. Andrea Szőlőbirtok, Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok, Tóth Ferenc Pincészet.

Éttermek: Hotel Senator-Ház, Macok Bisztró, Falánk Fanny Étterem, Legényfogó Kisvendéglő, HBH Étterem.

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel