Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Lesz-e betyárbecsület?
2020-04-17 17:39:36
Igazaknak bizonyultak a zuhanyhíradó értesülései. Véglegessé vált, hogy ősztől a Vasas férfi vízilabda csapata gyakorlatilag átveszi az OSC-t. A magyar élvonalban és a Bajnokok Ligájában is vitézkedő OSC-nél - szezon közben – lejárt a névadó főszponzorral való megállapodás, így egyik napról a másikra került lehetetlen helyzetbe a számos korábbi egri játékost is a soraiban tudó újbudai egylet. Mindez nem fogható a koronavírusra, hiszen az építőipar nem szenvedője a járványhelyzetnek. Az is kiderült, hogy az A-Híd ZRT nem vonul ki a honi vízilabdaéletből, hanem ősztől egy másik nagymúltú klub, nevezetesen a Vasas névadó főmecénása lesz. Várhatóan kilenc OSC-s játékos vált kerületet, az új edző pedig természetesen az orvosegyetemisták sikerkovácsa Vad Lajos lesz. Markovits László, az angyalföldi klubelnök már most kijelentette, az új szponzornak köszönhetően a következő idényben jóval nagyobb célokat tűzhet maga elé az a klub, amely a jelenlegi idényben a felsőházba sem fért be. Az OSC-nél még mindig nem nyíltak meg az információs csatornák, kérdéshegyek emelkednek. Legfontosabb talán közülük az, hogy lesz-e betyárbecsületük ahhoz, hogy – akár ellenszolgáltatás nélkül – méltóságteljesen végig csinálják a 2019/2020-as szezont. A magyar vízilabda érdeke azt diktálja, hogy a honi élvonal végjátékában ott legyen az OSC, sőt a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjében is képviseljék nemzetünket, ha már a kvalifikációt megszerezték Final8-ra. Természetesen az is lehet, hogy minden felvetés okafogyottá válik, ha a koronavírus miatt idő előtt kell pontot tenni a hazai és nemzetközi pólósidényre.

Az OSC friss Európa-bajnok játékosa Manhercz Krisztián fizetés nélkül is befejezné a szezont. Az esetleges folytatáshoz azonban legalább tizenöt hasonló mentalitású játékos kellene. „Manó” az alábbi nyilatkozatot adta az nso-nak:
- Szó sincs arról, hogy hatalmas anyagi problémák, hónapos csúszások lettek volna. Sok csapatnál vannak hasonló gondok, ahol elküldtek játékosokat, külföldieket. Nyilván beszéltünk a betyárbecsületről, de azt gondolom, hogy ha júniusban, júliusban folytatódik a bajnokság, akkor a pályabérlés és hasonló költségek miatt nagyon nehéz helyzetben lenne a klub. Ahhoz, hogy folytassuk, mind a tizenöt-tizenhat embernek azt kell mondania, „igen, menjünk, csináljuk”. Viszont ebben a helyzetben száz százalékig meg kell érteni, ha egy családos ember azt mondja, „ne haragudjatok, nekem a családomra kell gondolni”. Én vállalnám, szó se róla. Fájó, hogy így alakultak dolgok, mert egy szép utazás végén tehettük volna fel az i-re a pontot, megkoronázhattuk volna az egész szezont egy esetleges jó befejezéssel. Sajnos úgy néz ki, meg kell elégednünk azzal, hogy csak az út volt nagyon szép...


Amennyiben a legrosszabb verzió lép életbe, akkor elmondható, hogy az OSC utolsó tétmérkőzését a ZF-Eger ellen vívta március 13-án. Reménykedünk benne, hogy nem a hattyúdal volt.

RG
Fotó: mvlszKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel