Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Várják a javaslatokat a „Heves Megye Labdarúgásáért” díjra
2020-04-17 14:13:38
A Magyar Labdarúgó Szövetség Heves megyei vezetői kiemelt figyelmet szentelnek azon személyek elismerésének, akik a régió focijáért sokat tettek az elmúlt években. A „Heves Megye Labdarúgásáért” díjat ebben az esztendőben a soron következő ligaértekezleten kívánják átadni ünnepélyes keretek között. A díjazott(ak) a labdarúgásban elért munkássága és emberi magatartása alapján kapja az elismerést. A korábbi évekhez hasonlóan szavazás eredménye alapján dől el, hogy 2020-ban kik iratkozhatnak fel a tekintélyes listára. 2018-ban Pál Lászlót, Csank Jánost és Szabó Gyulát tüntették ki (fotónkon), egy évvel ezelőtt pedig Varga József és Szarvas László vehette át az elismerést a Megyeháza Barkóczy termében. A javaslatok beküldésének határideje: 2020. május 15.

A kitüntető díj adományozására javaslatot tehetnek:
- a Heves megyében működő azon Sportszervezetek Bíróságon bejegyzett képviselői, melyek szakosztályai az adott bajnoki évben nagypályás labdarúgó bajnokságban szerepelnek (1-1 főre)
- az MLSZ Heves Megyei Társadalmi Elnökség tagjai (1-1 főre)
- az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság Szakbizottságok Elnökei (1-1 főre)
- az MLSZ Utánpótlás regionális szakmai igazgatója (1 főre)
- a Megyei Utánpótlás koordinátor (1 főre)
- az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság főállású alkalmazottai (1-1 főre)


RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel