Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Vári optimista a bajnoki folytatást illetően
2020-04-15 10:48:18
Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke lát esélyt a bajnoki rendszer folytatására. Az MVLSZ május 11-ig függesztett fel minden sorozatot – ez 42 bajnokságot jelent –, ekkor ülésezik majd az elnökség, és várhatóan dönt a folytatásról, illetve arról, hogy milyen formában lehet befejezni ezeket. Megjegyezte, optimista a folytatással kapcsolatban, és meglátása szerint a nyári időszakban nyitott uszodákban, verőfényes napsütésben lehet majd mérkőzéseket rendezni. Ahogyan elmondta, mindez természetesen komoly előkészítő munkát igényel, ugyanis van, hogy az MVLSZ 200 találkozót bonyolít le egy héten. Vári Attila elmondta, optimális esetben a csapatok júliusban edzésbe tudnak állni, a nagyjából egy hónapos felkészülés után ugyanennyi idő állna rendelkezésre a mérkőzések lebonyolítására.

Az Európai Szövetség (LEN) még nem döntött az európai kupasorozatok sorsáról. Az Euro Kupában érdekelt ZF-Eger az olasz Brescia elleni hazai elődöntő visszavágójának sincs időpontja. Az biztos., hogy a másik ágon az olasz Ortigia (Siracusa) már bejutott a fináléba. ,Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel