Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Sütő Szilárd: vegyük komolyan a szervek előírásait!
2020-03-19 12:56:02
Nem tarthat edzéseket az Eger SE labdarúgó csapata sem, de alighanem ez érthető a jelenlegi helyzetben. Visszavonásig szünetelnek az MLSZ bajnokságai. A vírus lefolyásának időtartama választ ad a kérdésekre, miszerint folytatják-e a pontvadászatokat, vagy azokat befejezettnek tekintik. Mindenesetre a Európa-bajnokság halasztása, és a magyar válogatott Nemzetek Ligája rájátszás mérkőzéseinek időpont módosítása a folytatás mellett szólnak. Legyünk minél sikeresebben és minél gyorsabban túl a nehéz időszakon, most ez a legfontosabb. Az NB III keleti-csoportjában érdekelt ESE labdarúgói és vezetői is betartják az operatív törzs előírásait és ajánlásait, otthon készülnek az esetleges folytatásra. Sütő Szilárd vezetőedző a klub szurkolói oldalán (egrifc.atw.hu) üzent mindenkinek. Szeretnék kérni minden játékost, szurkolót és egri lakost, vegyék komolyan az egészségügyi szervek döntéseit és ajánlásait! Vigyázzunk magunkra, szeretteinkre, és embertársainkra egyaránt!

A szakember a portálnak elmondta: nehezen viselik a kényszerszünetet több okból kifolyólag is. Mivel stábja nagyon jó közösséget alkot, így hiányzik mindenkinek a közösen eltöltött idő. A másik ok, hogy a Füzesgyarmat elleni győzelem lendületet adott volna a következő mérkőzések sikeres megvívásához. Jó lett volna lendületben maradni és hétről hétre játszani a bajnoki mérkőzéseket.
-Nem igazán tudok semmi okosat mondani. Figyelni kell azokat az országokat, ahol előrehaladottabb stádiumban van a vírus és tanulnunk kell abból ők mit csináltak jól és mi az, amit mi jobban csinálhatunk. Nem tarthatunk edzéseket mi sem, szigorúan betartjuk a szabályokat. A játékosok a téli szünethez hasonlóan egyéni program alapján készülnek. Véleményem szerint a bajnokság valamilyen formában folytatódni fog. A kényszerszünet szerintem 4-6 hét lesz – nyilatkozta Sütő Szilárd az egrifc.atw.hu internetes portálnak.RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel