Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Irreális, hogy a jelenlegi tabellákkal zárjuk a bajnokságokat
2020-03-18 19:50:30
A Magyar Kézilabda Szövetség nem szeretné követni az országos kosárlabda testületet. Mint az köztudott, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) kedden közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy befejezettnek nyilvánítja a 2019/2020-as idény összes bajnokságát. Nem hirdetnek győzteseket egyik nem pontvadászatában sem, nincsenek kieső csapatok. A kézilabdások nem szeretnének elhamarkodott döntést hozni. A világjárvány miatt a női és a férfi kézilabda bajnokságokat is felfüggesztették Magyarországon. Érdekesség, hogy pénteken az SBS-Eger még lejátszotta hazai – zártkapus – meccsét a HE-DO B. Braun Gyöngyössel, utána érkezett a felfüggesztésről szóló hír. A hölgyek NB I/B keleti-csoportjában érdekelt Eszterházy SC már nem lépett pályára szombaton Balmazújvárosban. Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgatója szerint irreálisnak tűnik, hogy a jelenlegi tabellák jelentsék a végeredményt.


Az M4 Sport Kézilabda Magazinjában beszélt Novák a lehetséges folytatásról és forgatókönyvekről.
„A következő hetekben az elnökség dönteni fog a bajnokságok zárásáról. Amíg fennáll annak a reménye, hogy a bajnokságokat folytatni lehet, addig többféle kimenetel is van. Amikor ezek a forgatókönyvek elmúlnak, akkor a bajnokságok lezárására vonatkozó forgatókönyvek lépnek elő. Amit irreálisnak tartok, hogy a jelenlegi tabellával zárjuk a bajnokságokat, mivel túl sok forduló van még hátra” – mondta Novák András, aki többször is hangsúlyozta, hogy egyelőre arra készülnek, hogy folytassák a bajnokságokat.

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel