Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás – Elhalasztják a Bornemissza Emlékversenyt
2020-02-26 14:28:19
Elhalasztják a nagy hagyományokkal rendelkező Bornemissza Emlékversenyt. Az egri viadal mára az egyik legjelentősebb viadalnak számít a Magyar Ökölvívó Szövetség versenynaptárában. Már-már korosztályos „mini világbajnokságról” is beszélhetünk a Bornemissza Emlékverseny kapcsán. Szűk egy évvel ezelőtt három földrész, huszonegy országából több, mint kétszázötven ökölvívó mérette meg magát. Idén immár hetvenedik alkalommal rendezik meg az eseményt, azonban nem a tervezett időpontban. A jelenleg kialakult egészségügyi helyzetben, a kezdődő koronavírus-világjárvány miatt a kedd este megtartott MÖSZ elnökségi ülésen, az a határozat született, hogy a Bornemissza Emlékverseny későbbi időpontban kerül megrendezésre. Új időpont még nincs, de minden valószínűség szerint nyáron pótolják a nagyszabású megmérettetést. Mindez nem jelenti azt, hogy verseny nélkül maradnak az egri ökölvívás szerelmesei.

Dorkó Péter az Egri Városi Sportiskola ökölvívó szakosztályának vezetője arról adott tájékoztatást, hogy engedélyt kaptak egy kizárólag magyar versenyzők számára kiírt verseny lebonyolítására. Erre március 6-án és 7-én kerül sor a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Mindkét nemben szinte minden korosztály (10 és 40 év közöttiek) képviselői szorítóba léphetnek majd. A versenykiírás még szerdán elkészül.
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel