Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Megyei rangadó a Ligakupában
2020-02-24 12:48:31
Heves megyei rangadókat rendeznek a férfi kézilabda Ligakupában. A Magyar Kézilabda Szövetség összesorsolta a honi élvonal két Heves megyei reprezentánsát SBS-Egert és a HE-DO B.Braun Gyöngyöst. A sorozatban a legjobb négy közé jutásért oda-visszavágós párharcokat vív a nyolc versenyben maradt csapat. A továbbjutásról két mérkőzés dönt, így kétszer feszül egymásnak régiónk két legmagasabb szinten jegyzett gárdája. Először kedden 18 órai kezdettel a Kemény Ferenc Sportcsarnokban találkoznak a felek, majd a visszavágót jövő szerdán bonyolítják le a Fejes András Rendezvénycsarnokban. A bajnoki formák alapján kijelenthető, hogy a Gyöngyös jóval esélyesebb a párharcban, azonban a Ligakupa kiírás szerint a csapatoknak nélkülözniük kell külföldi játékosaikat. Ez jobban kiegyenlítheti az erőviszonyokat. A legjobb nyolc között már két párharcot befejeztek. A Komló jobb gólarányának köszönhetően ejtette ki a Dabast, míg a Cegléd a Vác elleni kettős győzelemnek köszönhetően már az elődöntő sorsolását várhatja.


Férfi kézilabda Ligakupa, negyeddöntők

Sport36-Komló - Dabasi KC 37-26
Dabasi KC - Sport36-Komló 35-30

Váci KSE - Ceglédi KKSE 24-35
Ceglédi KKSE - Váci KSE 34-30

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2020-02-25 (kedd) 18 óra
SBS-Eger - HE-DO B.Braun Gyöngyös


Veszprémi KKFT Felsőörs - Mezőkövesdi KC

Gyöngyös, 2020-03-04 (szerda) 18 óra
HE-DO B.Braun Gyöngyös - SBS-Eger


2020-03-10 (kedd)

Mezőkövesdi KC - Veszprémi KKFT FelsőörsRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel