Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teremfoci – Legjobbak: Findzsa, Baji, Felnémet, Karesz
2020-02-19 17:32:38
Befejeződött a Bódi Művek Téli Teremlabdarúgó Bajnokság. Kovács Péter szervezésében december elejétől tizennégy együttes képviseltette magát a Pásztorvölgyi Iskola tornatermében lebonyolított téli pontvadászatban. Az már jóval a zárás előtt eldőlt, hogy a Findzsa FC egy év kihagyást követően újra aranyéremnek örülhet. A címvédő Protek-Hangácsi Pincészetnek ezúttal a hatodik hellyel kellett beérnie. Az idei kiírás ezüstérmesei a B-Lapáti Szilvási Ifjak lettek, míg a dobogó alsó fokán a Kert Ház Centrum együttese zárt. A torna gólkirályi címét a Findzsa FC játékosa Baji Ádám érdemelte ki huszonegy találattal. A legsportszerűbb csapatnak a Felnémet FC bizonyult, a legjobb játékvezetőnek pedig Rácz „Kareszt” választották meg. A résztvevők és a szervezők lelkesedését ismerve már a következő kiírás előkészületei elkezdődtek.


Bódi Művek Téli Teremlabdarúgó Bajnokság
Pásztorvölgy

Az utolsó forduló eredményei:

B-Lapáti Szilvási Ifjak – Űzni Hajtani Br. 6-2
Bosch Team - Sport Szelet 4-2
GOOD Pass – Bogács Thermálfürdő 4-2
Felnémet FC – Hunita Trans 9-2
Protek-Hangácsi P. Egerszalók – Findzsa FC 1-1
Ultimate Team – Első Édes Magyar KFT 5-1
ZF Hungária KFT – Kert Ház Centrum 1-4

A bajnokság végeredménye itt...

Különdíjak:
Gólkirály:
Baji Ádám (Findzsa FC) 21 gól
Legsportszerűbb csapat: Felnémet FC
Legjobb játékvezető: Rácz KárolyRG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel