Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – A nyolc közé jutás a tét az Imola-Hírlap Téli Kupán
2020-02-13 14:16:15
Az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága szervezésében, valamint az Imola Cégcsoport és a Heves Megyei Hírlap támogatásával már a nyolcaddöntőket rendezik a Téli Kupa nagypályás, műfüves tornán. A keddi sorsolás, majd a program összeállítását követően eldőlt, hogy Gyöngyösön, Hatvanban és Recsken szombaton játszanak összesen hat mérkőzést, míg a maradék kettőt a hét utolsó napján bonyolítják le a megyeszékhely felsővárosi műfüves pályáján. A legjobb nyolc közé jutás egy-egy mérkőzésen dől el. Ha a 2x45 perces rendes játékidő döntetlennel zárul, akkor a büntetőpontról végzett rúgásokkal dől el a kimenetel. A nyolcaddöntők, a negyeddöntők és az elődöntők során egy csapatban maximum öt fő próbajátékos szerepeltetésére még van lehetőség, a helyosztókon – amelyeket február 29-én bonyolítanak le – már csak azon focisták nevezhetők, akik hivatalosan az adott sportszervezethez igazolt játékosai.Imola-Hírlap Téli Kupa

A nyolcaddöntő programja:

2020-02-15 (szombat)

Gyöngyös

09.00: GYAK - Lőrinci
11.00: Gyöngyöshalász - Maklár

Hatvan
12.15: FC Hatvan - Heves
14.00: Heréd - Borsodnádasd

Recsk
13.00: Istenmezeje - Palotás
11.00: Felsőtárkány - Mátraderecske

2020-02-16 (vasárnap)

Eger

11.00: Andornaktálya - Energia SC
13.00: Domoszló - Eger SE

A rájátszás fontosabb tudnivalói az Imola-Hírlap Téli Kupa versenykiírásából:
- Játékidő: 2x45 perc
- Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, akkor mérkőzés eredménye a büntetőpontról végzett rúgásokkal dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint.
- Egy csapatban maximum 5 fő próbajátékos szerepeltetésére van lehetőség (akinek szintén kell érvényes játékengedéllyel és sportorvosi igazolással rendelkeznie). Esetükben a Versenyengedély/Sportorvosi engedély MÁSOLATA is elfogadható.
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel