Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Futsal – A helyosztókkal zárul a regionális bajnokság
2020-02-13 13:54:16
A végéhez ért megyénkben a futsal bajnokság küzdelemsorozata. December elején vette kezdetét a pontvadászat az MLSZ Heves Megyei Igazgatóság szervezésében, közel kétszáz résztvevő együttes számára. Kilenc korosztályban, öt település nyolc csarnokában zajlottak a csoportmeccsek, a hevesieken kívül Nógrádból, Jász-Nagykun-Szolnokból és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből is érkeztek reprezentánsok. Február második hétvégéjén a rájátszás vette kezdetét, a soron következő vasárnap pedig már a fináléra kerül sor a helyosztó mérkőzésekkel. A döntőket a Gyöngyösi Városi Sportcsarnokban rendezik, a harmadik helyért zajló mérkőzéseknek pedig szintén Gyöngyösön a Vályi Nagy Károly tornacsarnok ad otthont. A két helyszín pár száz méterre található egymástól. A rendező MLSZ Heves Megyei Igazgatóság ezúton is kéri minden korosztály legjobb négy csapatát arra, hogy képviseltessék magukat az ünnepélyes eredményhirdetésen.

A helyosztók programja itt...RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel