Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teremfoci – Zárás a Pásztorvölgyben
2020-02-13 13:41:31
Az utolsó forduló mérkőzéseire kerül sor szombaton a VII. Bódi Művek Teremlabdarúgó Bajnokságban. A Pásztorvölgyben zajló pontvadászatban a legfontosabb kérdés már korábban eldőlt, a Findzsa FC biztos aranyérmesként kezdte már az előző kört is. A további dobogós pozíciókért azonban még javában zajlik a harc a záró játéknapon is. Csak az a biztos, hogy a B-Lapáti Szilvási Ifjak érmes helyen zárnak, a medália színe viszont még kérdéses. A Kert Ház Centrum jelenleg a harmadik pozícióban van, azonban őket még letaszíthatja a dobogóról a Felnémet FC. Az ötödik Ultimate Team-nek valamint a hatodik helyen álló címvédőnek a Protek-Hangácsi Pincészetnek már matematikai esélye sincs éremszerzésre. Az utolsó forduló mérkőzés-sorozata szombaton 14 órától kezdődik. A bajnokság eredményhirdetésére este hét óra tájékán kerül sor.


VII. Bódi Művek Téli Teremlabdarúgó Bajnokság
Pásztorvölgy

A 13. (utolsó) forduló
2020-02-15 (szombat)

Párosítások:

14.00: B-Lapáti Szilvási Ifjak – Űzni Hajtani Br.
14.45: Bosch Team - Sport Szelet
15.30: GOOD Pass – Bogács Thermálfürdő
16.15: Felnémet FC – Hunita Trans
17.00: Protek-Hangácsi Pincészet Egerszalók – Findzsa FC
17.45: Ultimate Team – Első Édes Magyar KFT
18.30: ZF Hungária KFT – Kert Ház CentrumRGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel